Obert de Dimarts a Diumenge, de 11h a 19h

Painting Today

Dones artistes internacionals

A partir del mes de març de 2019, amb motiu de la celebració del ‘Dia Internacional de la Dona’, el MEAM presentarà l'exposició Painting Today. Es tracta d'una mostra d'artistes internacionals referents en la pintura figurativa contemporània. El MEAM ha encarregat una selecció d’obres a la comissària Dulce Menendez, d’entre la comunitat d'artistes PoetsArtists, per presentar més de 70 obres que dones pintores han realitzat i estan realitzant en el camp de la figuració contemporània a nivell internacional.

Recordem que l'any passat, el MEAM va presentar l'exposició Dones artistes avui, un interessant recorregut que reunia les obres més destacades de 26 pintores i 12 escultores espanyoles del panorama actual i que reivindicava la importància de la dona en l'art contemporani espanyol.

Al voltant de l'exposició, el MEAM programarà diverses activitats paral·leles com a concerts, tallers i conferències. La inauguració de la mostra, el divendres 8 de març a les 20:00h, comptarà amb dos concerts oberts a tot el públic: "I got rhythm", un viatge en blanc i negre a través de les tecles del piano i els colors de la veu de l'Amèrica de principis de segle. El recital donarà començament a les 16:30h i estarà a càrrec de la soprano Romina Krieger, la pianista Olga Kobekina i l'actriu Maria Voronkova. Seguidament a les 18:00h, Agustí Burriel ETB Trio oferirà un tribut en homenatge a Elvis Presley que repassarà tota la trajectòria musical del Rei del Rock, des dels anys 50 fins als 70, amb un ampli repertori que inclou els seus grans èxits, així com cançons de les seves pel·lícules i els seus concerts més cèlebres, sense oblidar alguns dels seus temes més foscos.

Les artistes representades provenen de països com Estats Units, Canadà i Australia, però també de països d'Europa, Sud-amèrica i Centreamèrica amb un variat origen ètnic. Exposen: Ofelia Andrades, Tanya Atanasova, Kelly Birkenruth, Melinda Borysevicz, Jen Brown, Teresa Brutcher, Carmen Chami, Aleah Chapin, Catherine Creaney, Stephanie Deshpande, Marina Dieul, Michelle Doll, Kimberly Dow, Teresa Elliott, Nanette Fluhr, Tanja Gant, Arina Gordienko, Alonsa Guevara, Regina Jacobson, Aleksandra Kalisz, Lisa Keay, Lorena Kloosterboer, Francien Krieg, Shana Levenson, Rachel Linnemeier, Kathrin Longhurst, Alexandra Manukyan, Christina Grace Mastrangelo, Agnieszka Nienartowicz, Reisha Perlmutter, Kim Peters, Megan Read, Luanne Redeye, Stephanie Rew, Nadine Robbins, Anne-Christine Roda, Viktoria Savenkova, Sara Scribner, Victoria Selbach, Tina Spratt, June Stratton, Vicki Sullivan, Kimberly A. Torres, Lorna May Wadsworth, Patricia Watwood, Pamela Wilson, Natalie Holland i Anna Wypych.

Comissària de l'exposició: Dulce Mendendez.

MÉS EXPOSICIONS

Aquesta web utilitza cookies, si continues navegant considerem que acceptes el seu ús.      Acceptar | Més Informació