Obert de Dimarts a Diumenge, de 11h a 19h

Richard MacDonald

Els primers vint-i-cinc

El mestre americà de l’escultura figurativa Richard MacDonald exposa per primera vegada al nostre país

El MEAM i el Certamen Internacional de Dansa Ciutat de Barcelona uneixen esforços per portar a la capital catalana una mostra antològica de la seva obra

MacDonald és l’únic artista autoritzat a utilitzar els acròbates del Cirque du Soleil com a models de les seves escultures.

L’escultor americà Richard MacDonald , especialitzat en escultures de ballarins i acròbates i estretament vinculat al Cirque du Soleil i al Royal Ballet de Londres , visitarà Barcelona aquesta primavera convidat pel MEAM (Museu Europeu d’Art Modern) i el Certamen Internacional de Dansa Ciutat de Barcelona , que tindrà lloc de l’1 al 4 de maig al Teatre Nacional de Catalunya (TNC). Serà la primera vegada que s’exposarà la seva obra a Espanya, amb el títol de The First Twenty-Five (Escultures Figuratives) .

Aquesta mostra antològica, que repassarà els seus 25 anys de carrera i podrà veure’s en la primera planta i al pati del MEAM del 25 d’abril al 29 de juny de 2014, inclourà un ampli recorregut per l’obra d’aquest mestre, considerat un referent de l’escultura figurativa a nivell internacional.

MÉS EXPOSICIONS

Aquesta web utilitza cookies, si continues navegant considerem que acceptes el seu ús.      Acceptar | Més Informació