Obert de Dimarts a Diumenge, de 11h a 19h

ModPortrait 2018

Fins el 28 de juliol

El Museu Europeu d'Art Modern (MEAM) presenta a partir del 31 de maig una exposició amb les obres finalistes de la VI Edició del Concurs ModPortrait 2018, el primer certamen internacional de pintura figurativa dedicat de forma exclusiva al retrat. La mostra reuneix el millor art realista de la mà de més de 50 obres seleccionades pel jurat, que s'exposaran a la primera planta del Museu Europeu d'Art Modern fins al pròxim 28 de juliol.

En l'edició d'aquest any, el primer premi s'ha atorgat a l'obra Dusk of Guyu’ del pintor xinès Chuanxing Zeng, conegut pels seus retrats de dones de minories ètniques que expressen una delicada malenconia. Els esments d'honor han premiat les obres ‘Dues au Mur’ de LihardDavid, ‘Nothing’ de Raoof Haghighi, ‘María Far’de l'espanyol Ivan Franco, l'obra ‘UnkownDream’ de Xu Zhang, ‘Anys falsos’ de Felipe Alonso i ‘Dona amb camisón’ de Marcos Rey.

Organitzat per la Galeria Artelibre i la Fundació de les Arts i els Artistes, aquest esdeveniment s'erigeix com un dels més destacats de l'art contemporani figuratiu. Aquest any, ModPortrait ha reunit les obres de participants procedents de 20 països diferents. El jurat que ha triat la peça guanyadora està format pels pintors espanyols Antoni López García, Carlos Muro, Dino Valls i Cessar Galícia, al costat dels patrocinadors José Manuel Infiesta, Director del MEAM, i José Enrique González, Director de la Galeria Artelibre. A més, també formen part del jurat virtual els artistes americans ZhaomingWu, Don Eddy, Leigh Behnke, Max Ferguson, Denis Peterson i Sheryl Luxenburg i, com a membre d'honor, el pintor estatunidenc Richard Estes, un dels màxims exponents del realisme americà dels anys 70’.

El concurs ModPortrait, una aposta per a l'art contemporani figuratiu

La Galeria Artelibre, en col·laboració amb la Fundació de les Arts i els Artistes, convoca anualment el Concurs ModPortrait de pintura en la modalitat de retrat, dotat amb un primer premi de 6.000 euros. Amb l'objectiu de promoure i difondre l'art contemporani figuratiu, el concurs també atorga dos workshops d'una setmana a la Barcelona Academy of Art (BBA) i dos premis de 1.000 euros per la compra de material artístic en el portal Artemiranda.es.

Sobre la Galeria Artelibre

Fundada en 1999, la Galeria Artelibre és una galeria d'art virtual amb seu a Saragossa que, des dels seus inicis, promou la participació d'artistes contemporanis amb tot tipus d'estils i tendències. Aquesta entitat cultural s'erigeix com una aposta innovadora dins del món de l'art, amb l'objectiu principal de donar a conèixer l'art realista i hiperrealista.

MÉS EXPOSICIONS

Aquesta web utilitza cookies, si continues navegant considerem que acceptes el seu ús.      Acceptar | Més Informació