Obert de Dimarts a Diumenge, de 11h a 19h

Dones artistes avui

Exposició temporal

El dijous 8 de Març, coincidint amb la celebració del Dia Internacional de la Dona, el MEAM presenta una exposició d'artistes, pintores i escultores, espanyoles, que mostren el millor que s'està fent avui dia en el camp de la figuració contemporània. El MEAM ha realitzat una selecció, entre la notable producció actual, per presentar les últimes obres que les dones han realitzat i estan realitzant en les arts plàstiques.

L'exposició inclou obres de 26 pintores i 12 escultores, totes elles d'un elevat nivell de qualitat, entre les quals destaca una obra inèdita de Lita Cabellut cedida especialment per a l'exposició.

Les pintores representades són les següents:

Maria José Cortés Antequera, Marta de Olano, Macu Jordá, Carmen Mansilla,  Arantzazu Martínez, Laura Rios, Virginia Bersabé, Amaya Corbacho, Irene Cuadrado, Miriam Escofet, Leonor Solans, Julia Santa Olalla, Sofía Zuluaga, Olga Esther, Marta Zapirain, Natalia Nombela, Almudena Mahiques, Isabel Garmon, Susana Ragel, Rosa Diaz, Laura Cameo, Margarita Cuesta, Josefa Medina, Lita Cabellut i una menció especial per a Soledad Fernández. Entre les escultores, participen Teresa Guerrero, Mer Jiménez, Patricia Riveras, Ana Rosenzweig, Cristina Sintes, Laia Pla, Rebeca Sánchez, Marta Moreu, María Iglesias Carbonell, Nuria Torras i Marta Solsona.

Rueda de Premsa dimecres 7 de març

·         12:00h: Rueda de Premsa en el MEAM a càrrec de l'agència de comunicació Román & Associats.

Inauguració dijous 8 de març · Dia Internacional de la Dona

·          18:00h: Presentació del disc Under theBlades de la pianista cubana María Lilia Cano, el segon treball discogràfic de Beltempo Records.

·          19:00h: Concert de dansa i piano, a càrrec d'Olga Kobekina (piano) i Olga Ponce (ballarina i castanyola).

·         20:00h: Presentació de l'exposició Dones Artistes Avui.


Calendari d'Activitats

Tant el dia de la inauguració com durant els mesos que estigui oberta l'exposició, es realitzaran activitats paral·leles, com a tallers, workshops, visites guiades i jornades entorn de la importància cada vegada més rellevant de la dona en la societat i concretament al món de la cultura i de l'art contemporani. Les activitats es divideixen per categories en:

Art

·         Taller d'Escultura “Les Dones del Món”, a càrrec de Mer Jiménez, una de les artistes participants en l'exposició. Dissabtes 3, 10, 17, 24 de març i 7 d'abril. Inscripcions: Cursos i Tallers del MEAM.

·         Workshop de Retrat amb Irene Quadrado. Cap de setmana del 24 al 25 de març. Més informació a Barcelona Art Experience - Irene Quadrado.

·         Workshop de Pintura amb Laura Cameo, retrat al pastel en blanc i negre. Cap de setmana del 21 al 22 d'abril. Més informació a Barcelona Art Experience – Laura Cameo.


Conferències i Visites Guiades


·         La dona que porto fora. El cos com a galeria per exposar certeses. Conferència a càrrec d'Ernesto Artillo. Divendres 9 de març, 12h. Entrada lliure.


·         La Maledicció d'Afrodita. Conferència a càrrec Mireia Puente Vilardell i Daniel Sánchez Regna. Data 15 i 22 de març. Més informació en La Maledicció d'Afrodita – Conferencia.

·         Visites Guiades a l'exposició. Cada dissabte i diumenge a les 12h. Reserves en www.meam.es/visitasguiadas

·         Vis à vis del Club TR3*SC. Cicle d'entrevistes maridades amb vins de cellers D.O Penedés. Amb Silvia Munt (10 d'abril) i Letizia Dolera (19 d'abril).


Concerts

·         10 de març: Rapsòdia Blava, concert de piano a càrrec d'Elena Lasco.

·         16 de març: Friday Blues, concert de blues & soul amb Virginia and the Wolfs.

·         17 de març: Suites de Bach, concert de violoncel a càrrec d'Empara de la Creu.

·         7 d'abril: Òpera i Sarsuela, concert a càrrec de la soprano Cristina Fernández i Josep Buforn al piano.

·         14 d'abril: Variacions per a flauta i piano, concert a càrrec d'Anton Serra (flauta) i Carlota Ruiz al piano.

·         21 d'abril: Evocacions dels sentiments, concert de música clàssica a càrrec de TizianaTagliani (arpa) i Xavier Relats (flauta).

·         28 d'abril: Musical & Òpera nord-americana, concert a càrrec de Paula Nogueira, soprano, Eduard Moreno, baríton i Montse Pujol al piano.


Reserves al 933195693 o a taquillas@meam.es.

MÉS EXPOSICIONS

Aquesta web utilitza cookies, si continues navegant considerem que acceptes el seu ús.      Acceptar | Més Informació