Obert de Dimarts a Diumenge, de 11h a 19h

Fashion Art EU

Art i Moda

L'exposició Fashion Art Eu es presenta simultàniament amb una col·lecció capsula en el 080 Barcelona Fashion del 27de Juny a l'1 de Juliol i en el MEAM del 23 de Juny al 24 de Juliol.

Es tracta d'un ambiciós projecte creat des de Fashion Art Institute, presidit pel dissenyador Manuel Fernández.

La mostra fusiona moda i art, unint les dues formes d'expressió en un mateix tros de tela. 28 artistes de la Unió Europea són els protagonistes d'aquesta exposició única, on el suport artístic és un vestit creat pel dissenyador Manuel Fernández a manera de llenç tridimensional. En ell cadascun dels artistes ha plasmat la seva tècnica personal per comunicar els valors europeus des del seu particular estil.

En definitiva, Fashion Art EU és una exposició que concedeix l'oportunitat d'apreciar l'art, la moda i els valors europeus, entremesclats en el mateix suport: un vestit.

El MEAM (Museu Europeu d'Art Modern) situat en el Palau Gomis del barri del Born de Barcelona, exposa art figuratiu contemporani. Pertany a la Fundació de les Arts i els Artistes, la finalitat dels quals és la promoció i la difusió de l'art figuratiu dels segles XX i XXI

MÉS EXPOSICIONS

Aquesta web utilitza cookies, si continues navegant considerem que acceptes el seu ús.      Acceptar | Més Informació