Obert de Dimarts a Diumenge, de 11h a 19h

Figurativas 2021

Obres premiades al concurs de pintura i escultura


Comprar Entrades Prepara la teva Visita

El passat divendres, 8 d'octubre de 2021, el MEAM va acollir la cerimònia de lliurament de premis conjunta dels concursos més importants en el panorama de l'art figuratiu, el 11è Concurs Internacional de Pintura i Escultura Figuratives 2021 de la Fundació de les Arts i els Artistes i de el 15è Saló Internacional ARC de Art Renewal Center.

Enguany, el jurat reunit el mes de juliol passat de 2021 ha atorgat un Primer Premi, vuit Mencions d'Honor i vuitanta-una Obres Seleccionades en la categoria de pintura. En la categoria d'escultura s'han atorgat set Mencions d'Honor i trenta-una Obres Seleccionades.

La decisió del jurat ha concedit el Primer Premi de pintura a l'artista Paco Lafarga per la seva obra «La nit darrere». Les Mencions d'Honor en pintura han estat concedides als artistes Francisco Escalera González, Eduardo Alsasua García, Fausto Martín, Zahra Akbari Baseri, Matilde Olivera Tovar-Espada, Sebastián Velasco Navarrro, Alberto Romero Gil i Jaime Valero Perandones. En la categoria d'escultura les Mencions d'Honor ha estat concedides als artistes Silvia Juez Linares, Hezhu Yin, Andrés Lasanta & Jose Manuel Martínez Pérez, Javier Martínez Pérez, Christophe Charbonnel, Maudie Brady i Gabrielle Trom.

El jurat ha estat format per Antonio López García, Jeremy Mann, Jordi Diáz Alamà, Konstantinos Kyrtis, Tomás Paredes, Jose Enrique González i Jose Manuel Infiesta.

MÉS EXPOSICIONS

El Museu Europeu d'Art Modern agraeix el suport dels seus patrocinadors:

MEAM Museo Europeo de Arte Moderno. SPONSORS

Aquesta web utilitza cookies, si continues navegant considerem que acceptes el seu ús.      Acceptar | Més Informació