Obert de Dimarts a Diumenge, de 11h a 19h

Figurativas 2017

El concurs internacional d'Art Figuratiu més important

El MEAM i Art Renewal Center preparen la major mostra d'art figuratiu actual. Dues competicions internacionals de pintura i escultura, ARC Salon i Figuratives 2017. Una, organitzada Estats Units per la institució Art Renewal Center i l'altra a Europa per la Fundació de les Arts i els Artistes, i que s'uneixen per acostar al públic barceloní tot el treball més recent dels millors artistes figuratius de tot el món.

La solemne cerimònia de lliurament de premis i inauguració de l'exposició del ARC Salon es fa cada any en el MEAM de Barcelona, fet que converteix a aquesta institució al centre de l'art contemporani mundial, en el camp de la figuració.  L'organització americana Art Renewal Center s'ha convertit, després de quinze anys d'existència, en el líder mundial de promoció dels artistes contemporanis.

Alhora que es presenten les obres guanyadores del ARC Salon, en la 2ª planta es presenten les obres guanyadores del 8º Concurs de Pintura i Escultura Figuratives 2017, convocat per la Fundació de les Arts i els Artistes. En aquesta exposició es mostra l'obra guanyadora, del pintor David Eichenberg, les Mencions d'Honor i les Obres Seleccionades per a l'exposició i per al catàleg.

En el conjunt d'ambdues exposicions, el MEAM està presentant un total de 180 peces, entre Pintura i Escultura, seleccionades entre més de 5.000 obres presentades de més de 80 països de tot el món. Aquesta exposició d'obres guanyadores i seleccionades constitueix, sens dubte, la mostra col·lectiva més rellevant del món, que presenta els treballs dels millors artistes de la contemporaneïtat més rabiosa, obres realitzades en els anys 2016 i 2017.

Acompanya'ns i coneix als artistes.

La cerimònia donarà començament el divendres 22 de Setembre a les 18h. amb el lliurament de premis d'Art Renewal Center, seguida per la inauguració de l'exposició Figuratives 2017.

Us esperem en Carrer de la Barra de Ferro, 5. Metre L4 Jaume I.

Per a més informació visita www.arcsalon.org owww.fundaciondelasartes.org

MÉS EXPOSICIONS

Aquesta web utilitza cookies, si continues navegant considerem que acceptes el seu ús.      Acceptar | Més Informació