Obert de Dimarts a Diumenge, de 11h a 19h

ModPortrait 2016

Obres del concurs de retrat modern

El Museu Europeu d'Art Modern (MEAM) presenta a partir del 12 de maig una exposició amb les obres finalistes de la IV Edició del Concurs ModPortrait 2016, el primer certamen internacional de pintura figurativa dedicat de forma exclusiva al retrat. Les 50 obres seleccionades pel jurat s'exhibiran a les sales del Palau Gomis de Barcelona fins al proper 28 de maig.

Organitzat per la Galeria Artelibre i la Fundació de les Arts i els Artistes, aquest esdeveniment s'erigeix com un dels més destacats de l'art contemporani figuratiu. Aquest any, ModPortrait ha reunit les obres de 253 participants procedents de 31 països, entre els quals es troben Canadà, Iran, Xina, Perú, Japó, Estats Units, Rússia o Mèxic, entre uns altres.


En l'edició d'aquest any, el primer premi ha recaigut en l'obra del nord-americà Mark Tennant (Regne Unit, 1950), que retrata al pintor Raoul Middleman (Baltimore, Maryland, 1935) en el seu estudi. Els esments d'honor han premiat les obres d'Eddy Stevens (Bèlgica, 1965), Matthew James Collins (Oak Park, Illinois, 1970) i els espanyols Carmen Mansilla, Alejandro Fuster, José Luis Ceña i Pau Marinello.

MÉS EXPOSICIONS

Aquesta web utilitza cookies, si continues navegant considerem que acceptes el seu ús.      Acceptar | Més Informació