Obert de Dimarts a Diumenge, de 11h a 19h

Mark Tennant

exposicio temporal

El MEAM té l'orgull de presentar la propera exposició dedicada a l'obra del distingit pintor Mark Tennant. Un artista que ens ofereix una perspectiva única, captivadora i basada en la tradició artística clàssica.

Mark Tennant, format en institucions venerables com el Mayland Institute College of Art de Baltimore i la New York Academy of Art, emergeix com un mestre contemporani que desafia les tendències dominants. La seva destacada carrera inclou un període com a director del Grau de Pintura a la Academia de Arte de la Universitat de San Francisco, i les seves obres han estat exposades en llocs tan prestigiosos com el Salon d’Automne de París.

Tot i la seva arrelament a tècniques tradicionals, Tennant aconsegueix sorprendre'ns amb algunes de les obres més intrigants i rellevants de la cultura urbana actual. Les seves pintures, compostes amb amplis brotades i audaces zones de color, evocan reminiscències de l'impressionisme i capturen l'essència del moviment de les avantguardies del segle XX. Lluny de buscar el realisme, Tennant s'endinsa en la transmissió d'emo- cions implícites en colors i formes, il·luminant retrats captivadors de la joventut urbana contemporània.

Aquesta exposició ens convida a submergir-nos en el contrast entre el clàssic i el contemporani, desafiant la noció que només les corrents artístiques modernes poden explorar la riquesa de la cultura urbana. Descobrim junts com la mestria de Tennant, arrelada en la història de l'art, il·lumina noves perspectives sobre la vida a la ciutat. La inauguració de l'exposició serà el 18 de gener de 2024, al MEAM.

No us perdeu aquesta experiència única que desafia les expectatives i celebra la diversitat de l'art figuratiu contemporani!

Mark Tennant va obtenir el seu B.F.A. al Maryland Institute College of Art, a Baltimore, i el seu M.F.A. a la New York Academy of Art, a la ciutat de Nova York. Durant els anys 2008 i 2009, va ser el Director del Programa de Pintura de Postgrau a la Academy of Art University, a San Francisco, on havia estat professor des de 1998. Les seves pintures han estat exposades dues vegades al Salon d’Automne de París, entre altres exposicions. A més, ha ensenyat Copia de Museu al Louvre de París, al Metropolitan de Nova York i a la Legion of Honor de San Francisco.

MÉS EXPOSICIONS

Aquesta web utilitza cookies, si continues navegant considerem que acceptes el seu ús.      Acceptar | Més Informació