Obert de Dimarts a Diumenge, de 11h a 19h

Eros, el teu cos com a excusa.

¡finalitza aquest diumenge 17 DE GENER!

Va ser Golucho qui va proposar al MEAM la brillant iniciativa d'organitzar una exposició al voltant del concepte d'EROS, entès, no com a ideal de somni sexual, sinó com a motiu que emana de la libido de cada ésser humà com una cosa natural i independent de la seva condició de bellesa, de sexe o de característica sexual.

EROS com a descripció de l'aspecte més físic de cada humà que, de forma natural, s'excita amb el desig, coneix i reconeix el seu propi cos íntimament, i busca explorar-lo, assaborir-lo i donar-li plaer.

EROS, no com divinitat grega, sinó com a realitat individual de cada ésser humà que somia amb els seus íntims moments de plenitud sexual, individual o compartida.

El resultat d'aquesta iniciativa ha estat una exposició diversa, que agrupa una seixantena d'artistes que han accedit a crear expressament per a aquesta exposició cadascun una obra, i que en el seu conjunt resulta difícilment classificable. Uns la titllaran de vulgar per no respondre als seus ideals de bellesa; altres de pobre per no exalçar el més noble de l'ésser humà; i potser altres d'humana, massa humana, per presentar l'eros de tots i cadascun dels éssers superiors que poblen aquest planeta i que tenen tots per igual dret a gaudir dels seus somnis i a satisfer les seves necessitats.

De vegades és la simple realitat la que apareix en un quadre, el cos en la seva senzilla nuesa, però altres vegades no és sinó l'inconscient el que ens condueix a desitjos, satisfets o insatisfets, però sempre vius, sempre desperts, sempre naturals, i sempre humans.

Golucho ha anat seleccionant poc a poc, durant mesos, un darrere l'altre, en tracte directe amb cada un d'ells, artistes d'allò més variat, pintors i escultors de diverses nacionalitats, dels més diferents estils, sense ortodòxies, sense cànons impostos, sense unitat estilística alguna.

El resultat és, en definitiva, un passeig per la pintura més rabiosament actual, per la contemporaneïtat més indiscutible, i una iniciativa que reuneix autors de les més controvertides tendències en una mostra única que no deixarà a ningú indiferent.

PINTURA

Jorge Abbad-Jaime de Aragón
Andrés Alarcón
Nick Alm
Eduardo Alvarado
María Isabel Andrés
Daniela Astone
Diego Aznar
Paul Beel
Virgínia Bersabé
Andreas Birath
Scott Breton
Lita Cabellut
Elisa Capdevila
Gerard Castellví
Jose Luís Ceña
Daniel Coves
Irene Cuadrado
Jordi Díaz Alamà
Hollis Dunlap
Alba Fabre Sacristán
Juan Manuel Fernández Pinedo
Iván Floro
Iván Franco Fraga
Ismael Fuentes
Vicente García Lázaro
Golucho
Alex Kanevsky
Konstantinos Kyrtis
Paco Lafarga
Marta Lafuente
Carmen Mansilla
Alberto Martín Giraldo
Miguel Ángel Moya
Edgar Noé Mendoza
Fernando O'Connor
Susana Ragel
Francisco Roa Sánchez
Giorgos Rorris
Juan Ruiz
Sacris
Julia Santa Olalla
Denis Sarazhin
Viktoria Savenkova
Xavier Solà Planella
Julien Spianti
Mónica Subide
Dino Valls
Bogdan Vladuta
Antony Williams
Kent Williams
Shane Wolf
Wu Chun Yin

ESCULTURA

Eudald de Juana
Álvaro de Matías
Grzegroz Gwiazda
Mer Jiménez
Jose Manuel Martínez Pérez
Noé Serrano

MÉS EXPOSICIONS

Aquesta web utilitza cookies, si continues navegant considerem que acceptes el seu ús.      Acceptar | Més Informació