Obert de Dimarts a Diumenge, de 11h a 19h

ModPortrait 2013

Obres finalistes del concurs de rertrat modern

Dins els concursos d'art a nivell general, i especialment en l'Art Figuratiu, portàvem molts anys sense omplir un dels buits que a la nostra visió crèiem que faltava, un concurs figuratiu en la modalitat de retrat.

Tots coneixem la dificultat que suposa organitzar un concurs de qualitat, internacional, net, transparent i honest. I sobretot la dificultat que suposa trobar un sponsor o mecenes que cregui en ell i que ho recolzi. Creiem que ho hem trobat i per això presentem el primer concurs d'art figuratiu en la modalitat de retrat: ModPortrait 2013.

Neix amb un gran suport, La Fundació de les Arts i els Artistes i el MEAM, entitats impulsores de l'art figuratiu tant nacional com a internacional.

Organitzat per Galeria Artelibre, una galeria virtual amb més de 15 anys impulsant l'art i especialment l'art figuratiu i realista.

La unió d'aquestes entitats i de les persones que les dirigeixen, amants de la figuració i del realisme, ha fet que ocupem aquest lloc vacant que hi havia en la modalitat de retrat i sorgeixi un esdeveniment de qualitat que esperem amb el suport de tots perduri en el temps.

Més informació a la web www.modportrait.net

MÉS EXPOSICIONS

Aquesta web utilitza cookies, si continues navegant considerem que acceptes el seu ús.      Acceptar | Més Informació