Obert de Dimarts a Diumenge, de 11h a 19h

HAITZ DE DIEGO

Light in the darkness


Comprar Entrades Prepara la teva Visita

“Light in the Darkness”: una exposició d'Haitz de Diego al MEAM.

En una fusió de talent, passió i dedicació, el Museu Europeu d'Art Modern (MEAM) s'enorgulleix de presentar la propera exposició d'Haitz de Diego a la seva tercera planta. Aquesta destacada mostra, titulada “Light in the Darkness”, s'ha convertit en una realitat gràcies al reconeixement que l'artista ha obtingut en ser guardonat amb el prestigiós premi “Exposició Monogràfica” al concurs internacional de pintura i escultura. Figuratives 2023, convocat bianualment per la Fundació Privada de les Arts i els Artistes.

El premi “Exposició Monogràfica” al Concurs Figuratives 2023 és un testimoni del mestratge d'Haitz de Diego en la representació figurativa. Aquest concurs internacional és conegut pel seu rigorós procés de selecció, que destaca el talent més destacat al món de l'art figuratiu contemporani. De Diego es va destacar entre una competència ferotge, cosa que subratlla la seva influència en l'escena artística actual

Light in the Darkness és una exposició que promet submergir els visitants en un món d'emocions, colors i formes, capturats a les obres mestres de Haitz de Diego. A mesura que recorrem la tercera planta del MEAM, ens embarcarem en un viatge que il·lumina els racons més profunds de la ment i del cor de l'artista. Les vostres creacions ens conviden a explorar la dualitat de la llum i la foscor, una exploració que promet ser una experiència commovedora i enriquidora per a tots els amants de l'art.

No us perdeu l'oportunitat de ser testimonis de la genialitat de Haitz de Diego a “Light in the Darkness”, una exposició que sens dubte deixarà una empremta inesborrable en els visitants. Haitz de Diego, amb la seva visió profunda i la seva capacitat per comunicar emocions a través de les seves obres, mereix plenament el reconeixement que ha obtingut al Concurs Figuratives 2023. La seva exposició monogràfica al MEAM promet ser una fita a la seva carrera i una oportunitat única de la qual estem orgullosos d'aportar el nostre granet de sorra.

Descobreix tota la seva obra a www.haitzdediego.com

 

Haitz de Diego, nascut el 1979 a la pintoresca localitat costanera d'Ondarroa, al País Basc, és un artista la vida del qual ha estat inextricablement lligada al món de la pintura i la il·lustració des de ben petita. En els seus primers anys, passava hores dibuixant a la falda del seu avi mentre els seus pares continuaven amb els seus estudis. Aviat, els seus pares es van adonar que el dibuix no era simplement un passatemps infantil per a ell, sinó una passió que cremava amb força al seu interior.

Durant l'escola primària, Haitz es concentrava amb un llapis a la mà, deixant que la seva imaginació volés lliurement per la pàgina en blanc. A l'edat de 17 anys, va deixar enrere la seva ciutat natal i es va traslladar a Sant Sebastià, on va estudiar durant tres anys Arts Gràfiques, perfeccionant la seva tècnica en dibuix i pintura.

Després d'aquesta experiència formativa, va decidir fer un salt cap a la gran ciutat: Barcelona. Aquí va continuar estudiant Arts Gràfiques durant tres anys addicionals, cosa que li va permetre polir les seves habilitats en el dibuix i la pintura. Per finançar els estudis, va treballar en diversos projectes de llargmetratges, curtmetratges i per a diferents productores de cinema a Barcelona i Madrid. Va ser durant aquesta etapa que es va especialitzar en la creació de storyboards i en el disseny de campanyes per a prestigiosos directors i agències de publicitat com Young&Rubicam i Bassat&Ogilvy, entre d'altres.

Sense deixar pedra sense remoure, Haitz va decidir fer el pas d'emprendre per compte propi i començar aquest projecte que havia estat posposat durant molt de temps. Després de treballar en llenços encarregats, va prioritzar la seva pròpia obra i va recordar els moments que va compartir amb els avis. Es va adonar que, encara que li havien dit que no podria viure de la seva passió, aquesta era l'única cosa que el faria sentir veritablement orgullós.

Per Haitz de Diego, la felicitat rau en poder treballar llargues hores en el seu estudi i veure els resultats del seu esforç plasmats a les seves obres d'art. La seva travessia artística ha estat una de perseverança, creixement i autodescobriment, i ara, gràcies al seu talent i dedicació, ha estat honrat amb el premi “Exposició Monogràfica” al concurs Figuratives 2023.

MÉS EXPOSICIONS

Aquesta web utilitza cookies, si continues navegant considerem que acceptes el seu ús.      Acceptar | Més Informació