Obert de Dimarts a Diumenge, de 11h a 19h

Seres Fifos

Una exposició de Carlos Blanco

El dijous 8 de juny a les 18h s'inaugura l'exposició d'Éssers Fifos de Carlos Blanco en l'Espai Princesa, situat en la seu del MEAM. L'accés es gratuit per a tot el públic.

El treball de Carlos Blanco ( Madrid 1983 ) pot, a grans trets, dividir-se en dues clares línies de treball; una línia eminentment abstracta, i una altra, la que ens ocupa en aquesta exposició, una neofigurativa. Ja que en aquest cas, el marc expositiu anava a ser el Museu Europeu d'Art Modern (MEAM), la selecció d'obres s'ha realitzat en concordança amb l'espai, i amb la pintura figurativa com a fil conductor.

La mostra “Seres Fifos”, és una recopilació de treballs recents creats des de l'any 2019, realitzats en els diferents llocs del món on Blanco ha viscut i treballat, en aquest cas a Berlín, Londres, les Illes Canàries i Madrid. En aquesta ocasió tan especial, es presentaran dues escultures inèdites realitzades en col·laboració amb els artistes Jesús Martín i Sara Salmanpour.

Carlos Blanco Artero ha exposat en museus, galeries i institucions de Nova York, Los Angeles, Miami, Hong Kong, París, Filipines, Saragossa, Barcelona o Madrid, i la seva obra es troba en importants col·leccions com la del músic nord-americà Allen Stone, el filòsof Fernando Savater, Chiu Chien Chang Collection a Taiwan o el multimilionari Richard Magides que té diverses de les seves obres en les seves col·leccions de Singapur i Nova Zelanda.

Les seves obres també es troben en col·leccions públiques i privades a Nova York, el Japó, Mèxic, Los Angeles, Miami, Àustria, Madrid, Bilbao, Mallorca, Santander, Austràlia, Líbia, Nova Zelanda, Illinois, Colònia, Malta, Taiwan, Wisconsin, Corea, Milà , Mònaco, París i Londres.  

MÉS EXPOSICIONS

Aquesta web utilitza cookies, si continues navegant considerem que acceptes el seu ús.      Acceptar | Més Informació