Obert de Dimarts a Diumenge, de 11h a 19h

Los Diálogos del Agua

Exposició col·lectiva · VYA Gallery

En VYA Art Gallery la seva missió és fomentar la creativitat i l'expressió artística mitjançant la promoció d'artistes emergents i consagrats en el món de l'art contemporani. Creuen en el valor de la innovació i l'originalitat, i s'enorgulleixen de ser una plataforma per a la difusió de noves formes d'art.

La seva visió és ser un espai on els artistes puguin mostrar el seu treball i connectar amb una audiència global, tant a través d'exposicions virtuals com presencials. S'esforcen per crear un ambient inclusiu i col·laboratiu, en el qual es valori l'art en totes les seves formes i es fomenti l'intercanvi d'idees i perspectives.

Estan compromesos amb l'excel·lència en l'art i la cultura, i treballen incansablement per a oferir experiències úniques i inspiradores a tots els seus visitants i artistes.

L'exposició es podrá visitar a partir del 2 d'abril fins el 9 d'abril al Espai Princesa, ubicat a la segona planta del MEAM.

Els Diàlegs de l'Aigua és una exposició col·lectiva d'art que busca submergir a l'espectador en un viatge emocional a través de l'element   essencial de la vida: l'aigua.

A través de les seves obres, aquests artistes exploren els matisos i l'omnipresència de l'aigua, convidant a l'espectador a reflexionar sobre la seva importància, el seu poder transformador i la seva connexió amb la vida mateixa.

Barcelona, amb la seva connexió intrínseca amb la mar Mediterrània, es converteix en l'escenari perfecte per a aquest esdeveniment artístic únic que reuneix talentosos artistes de diverses disciplines.

Tenim la sort de comptar amb les obres de María Treviño, Ana P. Serres, Cristobal Pérez García, Dresu, Cristina Pitarch, Alexander Lomas, Victoria Canals, Nancy, Ann Flake, Ana Carrascosa i Raquel van Halen.

MÉS EXPOSICIONS

Aquesta web utilitza cookies, si continues navegant considerem que acceptes el seu ús.      Acceptar | Més Informació