Obert de Dimarts a Diumenge, de 11h a 19h

13º Saló Internacional d'ARC

Exposicio temporal

ARC es complau a presentar als guanyadors i finalistes de la 13º Concurs Internacional Saló ARC. Aquest any es van presentar més de 3.750 obres de 69 països. Els finalistes representen aproximadament el 28% de les obres presentades. ARC ha adquirit 11 noves obres per a la col·lecció ARC, valorades en més de $118,000. El Best in Xou va ser para Ming Yu, per la seva pintura de In Bvlag, on Yu emfatitza la llum com un focus central. Aquesta obra magistral rivaliza amb qualsevol retrat de segles anteriors o actuals. El Premi Bouguereau va ser para Katsu Nakajima, que es desenvolupa en el bosc profund, vast i màgic de Jukai, Japó. A més d'aquests premis, un Premi d'Adquisició atorgat per el MEAM a Barcelona, ??Espanya, va ser para Casey Childs per la seva pintura de Sliver.

Art Renewal Center celebrarà la cerimònia oficial de lliurament de premis per als seus guanyadors en el MEAM, després d'haver estat exposats en sales d'exposicions com Salmagundi Club, Nova York, i Sotheby's, Los Angeles.

Liderant el retorn del realisme en les arts visuals, el Art Renewal Center (ARC), una fundació educativa sense finalitats de lucre, alberga el museu en línia més gran dedicat a l'art realista i inclou obres dels antics mestres , del segle XIX i realistes contemporanis, així com articles, cartes i altres recursos en línia. El ARC és el principal i únic servei de recerca per a escoles d'art realistes que garanteix que el currículum d'ensenyament i la qualitat del treball de docents i estudiants compleixi amb els nostres estrictes estàndards per convertir-se en ARCApproved ™. El ARC també dirigeix ARC SalonCompetition, que és un dels concursos més prestigiosos al món occidental per a artistes realistes que pinten, esculpeixen i dibuixen avui amb nou categories i milers d'obres competint, culminant en una exhibició itinerant. El ARCtreballa amb altres ARC Allied Organizations ™, grups d'artistes, museus i publicacions per convertir-se en un centre de notícies central per al Moviment Realista Contemporani d'Art del Segle XXI.

MÉS EXPOSICIONS

Aquesta web utilitza cookies, si continues navegant considerem que acceptes el seu ús.      Acceptar | Més Informació