Obert de Dimarts a Diumenge, de 11h a 19h

Figurativas 2015 & ARC Saló Internacional

Fundació de les Arts i els Artistes i Art Renewal Center presenten

El MEAM acull dues exposicions temporals fins el 27 de Desembre, el Figuratives 2015 i el Salon Internacional de Art Renewal Center, dos concursos de pintura i escultura en els quals participen milers d'artistes provinents d'arreu del món. Ara al MEAM, es poden veure les obres premiades en les dues competicions que mostren al públic la més actual creació figurativa a nivell internacional.

El concurs de Pintura i Escultura Figurativas 2015 és organitzada per la FUNDACIÓ DE LES ARTS I ELS ARTISTES des del 2006 i promou l'art figuratiu d'artistes vius amb la missió d'aconseguir influir en el rumb de l’art contemporani perquè deixi de consistir de forma exclusiva en tendències experimentals, abstraccions i videomuntatges, i així torni a la figuració, però amb un llenguatge del S. XXI.

El ARC Salon Internacional és convocat per l'organització nord-americana ART RENEWAL CENTER que també busca un retorn a la pràctica de la tradició en les arts. En l'actual convocatòria s'han presentat un total de 2500 obres d'1.050 artistes. El concurs destaca la millor pintura del Saló, que aquest any ha merescut el primer premi l'artista espanyola Arantzazu Martinez i atorga vuit premis segons l'especialitat. Tots ells es troben en la present exposició. 

D'aquesta manera, es presenta a Barcelona, la major mostra actual d'art figuratiu contemporani en dos continents. Una celebració que demostra que la tradició encara viu en molts artistes que no tenen cabuda en museus i centres d'art contemporani però que es veuen aplegats gràcies a la unió d'aquestes dues institucions privades que aposten per aquests artistes. Us convidem a gaudir amb nosaltres d'aquesta mostra sense precedents que es podrà veure al MUSEU EUROPEU D'ART MODERN (MEAM) fins els primers dies de gener.

MÉS EXPOSICIONS

Aquesta web utilitza cookies, si continues navegant considerem que acceptes el seu ús.      Acceptar | Més Informació