Obert de Dimarts a Diumenge, de 11h a 19h

Mirades Femenines

Celebrant el Dia Internacional de la Dona a través de l'Art


Comprar Entrades Prepara la teva Visita

En honor al Dia Internacional de la Dona, ens complau presentar una exposicio que ret homenatge a la figura femenina des de la perspectiva unica de dones artistes contemporànies. En aquest esdeveniment especial, hem seleccionat cuidadosament a un grup exclusiu de 13 artistes dones per participar, cadascuna amb la seva veu distintiva i la seva visio poderosa.

En aquesta mostra, explorarem la multiplicidad d'experiencies, emocions i perspectives que les dones artistes contemporànies aporten a l'art de retratar el femeni. Des de la força i la determinacio fins a la vulnerabilitat i la introspeccio, aquestes obres ofereixen una mirada intima i diversa a la complexitat de l'experiencia femenina en el mon d'avui.

Cada artista presenta el seu propi enfocament unic, des de l'expressio abstracta fins a la representacio realista, des del color vibrant fins a la subtilitat del blanc i negre. A traves d'una varietat de tecniques i estils, aquestes creadores ens conviden a reflexionar sobre temes d'identitat, cos, cultura i societat, mentre celebrem la bellesa i la força de la dona en totes les seves formes.

Des de retrats intims fins a composicions evocadores, aquesta exposicio ofereix una finestra fascinant a la diversitat i la profunditat del talent femeni en el mon de l'art figuratiu contemporani. Es un espai per celebrar el poder creatiu de les dones i per reconeixer la seva contribucio inestimable al panorama artistic global.

En un mon on la igualtat de genere i la representacio femenina son temes d'importancia creixent, aquesta exposicio ens recorda la importancia d'escoltar i celebrar les veus femenines en l'art i en tots els aspectes de la vida. Es un tribut a la creativitat, la resistencia i la bellesa de les dones, i una invitacio a reflexionar sobre el paper crucial que juguen en la formacio del nostre mon.

Uneix-vos a nosaltres en aquesta celebracio de l'art i la dona, on cada pinzellada es un acte d'empoderament i cada obra es un testimoni de la força i la gracia femenina.

El MEAM vol agrair la col·laboració de les següents artistes que participen en aquesta mostra:

1. Irene Antich
2. Julia Tarrats
3. Jessica Oliveras
4. Lantomo
5. Mer Jiménez
6. Nadezda
7. Núria Farré Abejón
8. Paola Charnet
9. Sara Madrid
10. Silvia Juez Linares
11. Iga Oliwiak 'Igayah'
12. Mar Barrufet
13. Sandra de Jaume

MÉS EXPOSICIONS

Aquesta web utilitza cookies, si continues navegant considerem que acceptes el seu ús.      Acceptar | Més Informació