Obert de Dimarts a Diumenge, de 11h a 19h

Confinats, una exposició en línia

L'Art Figuratiu durant la quarentena

Una iniciativa de #elMuseoenCasa, un programa de continguts del MEAM a través de les nostres xarxes socials per mantenir la connexió amb el públic durant el temps que el museu romandrà tancat.

El MEAM ha preparat un exposició en línia en la qual hem recopilat un conjunt de pintures d'artistes figuratius internacionals i, que en la majoria dels casos, hem pogut veure al MEAM, ja sigui en exposicions monogràfiques, o bé en concursos de pintura i escultura, com Figuratives, convocat bianualment per la Fundació Privada de les Arts i els Artistes, o ModPortrait, convocat anualment per la Galería Artelibre de Saragossa.

Es tracta d'una sèrie d'obres que descriuen escenes de el dia a dia, les nostres activitats quotidianes, els carrers buits, les finestres per les quals es colen els nostres desitjos i anhels, els balcons als quals vam sortir per aplaudir als nostres herois, els racons que habitem, en els que somiem, en els quals ens sentim menys sols, en què reflexionem, observem i sentim. Obres que descriuen aquest intent frustrat d'ocupar un buit, de veure'ls i adonar-nos-, o al contrari, de fugir i abstreure de la realitat que ens envolta i esperar ansiosos que això aviat acabi per poder tornar a aquesta 'normalitat', a la bombolla en què ens hem resignat a viure i en la qual ens sentim segurs, perquè potser ens garanteix que cada matí serà un dia nou.

Amb aquestes obres pretenem que els visitants virtuals facin el seu propi relat de cada obra i que se sentin identificats amb els personatges representats en cadascuna d'elles. Us animem a enviar-nos les vostres idees, reflexions o poemes inspirats en una de les obres que veureu a continuació. Triarem els que més ens hagin arribat i el compartirem a les nostres xarxes socials.

Afegirem una obra nova cada dia així que seguiu connectats a aquesta pàgina o bé, a través de les nostres xarxes socials a FacebookInstagramTwitter.

Per veure les obres presents a l'exposició fes clic aquí o entra a www.meam.es/exposiciónonline

MÉS EXPOSICIONS

Aquesta web utilitza cookies, si continues navegant considerem que acceptes el seu ús.      Acceptar | Més Informació