• La Nit dels Museus
  20 Mai 17
  finalizat

  La Nit dels Museus

  Coincidint amb la celebració del Día Internacional dels Museus 2017, el MEAM obre les seves portes a tot el públic durant la nit del 20 de Maig. El visitants podran gaudir de dues exposicions al Palau Gomis, el fons permanent d'Art Contemporani Figuratiu i la mostra temporal ModPortrait 2016, que exposa les obres guanyadores del primer concurs internacional de retrat, organitzat per Artelibre. Aquesta mostra s'erigeix com un dels més destacats de l'art contemporani figuratiu. Aquest any, ModPortrait ha reunit les obres de 253 participants procedents de 31 països, entre els quals es troben Canadà, Iran, Xina, Perú, Japó, Estats Units, Rússia o Mèxic, entre uns altres.

  A més a més, comptarem amb la prescència del grup The Lucky Dices, una banda de Barcelona de soul y blues. Formats l'any 2015 amb la intenció de crear un repertori on reivindicar temes coneguts i perles amagades de les cançons de soul-blues que més els agraden i motiven. Música temporal plena de ritme i energia capaç de fer ballar qualsevol. Ritmes i melodies que porten acompanyant les nostres orelles més de 50 anys i que segueixen agradant a públics de totes les edats.

  Per altra banda, el museu us proposa formar part de les obres exposades al museu, com si fóssiu un més dels personatges retratats. Trobareu diferents espais a les sales d'exposicions amb obres d'art que us deixaran fusionar-vos amb elles. Una iniciativa de Libellule Art Internacional, comissariada per Lukas i Françoise Kandl, líders del Realisme Màgic a Frància, que van reunir als millors artistes internacionals del realisme màgic al voltant  dels valors fundamentals de l'apertura mental,  l'espíritu d'equip i el virtuosisme tècnic d'aquesta professió. Així, van crear el moviment artístic "Libellule, Renaixement Contemporani", un moviment que romandrà en la història de l'art, coma  testimoni de la existència d'una altra forma d'Art Contemporani del segle XXI. Els artistes que participen són els següents: 

                                                 

  ¡Us esperem a les 19h!

Aquest event s’emmarca dintre de
ModPortrait 2016

ModPortrait 2016

Obres del concurs de retrat modern

Saber Més