• La Nit dels Museus 2019
  18 Mai 19
  finalizat

  La Nit dels Museus 2019

  El MEAM celebra aquest dissabte 18 de maig la 12ª edició de la Nit dels Museus amb una programació especial d’activitats obertes a tot el públic. A banda d’obrir les seves portes de forma gratuïta en horari nocturn, el MEAM ofereix molt més que exposicions. Durant aquesta jornada, dedicada exclusivament a la cultura, els visitants podran gaudir de la col·lecció permanent del museu ‘Art Contemporani Figuratiu, una de les col·leccions d’art figuratiu més prestigioses del món.

  Per complementar l’exposició, de 19.00 a 21.00 hores es podrà veure la demostració de pintura i dibuix Dibuixant el tango’,  a càrrec de Barcelona Art Experience, on una parella ballarà tango mentre els artistes fan apunts al natural inspirant-se en els moviments dels ballarins i les ballarines.

  Per acabar la nit, MEAM Música ens porta l'actuació del grup A SANCHEZ & SPEEDWAY (Al Sanchez, veu i guitarra acústica. Vlad Camp, guitarra solista. Luis Martín: contrabaix)

  La música d'Elvis no passa desapercebuda per a ningú i Al Sánchez & Speedway ho saben bé. Més de deu anys avalen la seva trajectòria musical rendint tribut al indiscutible "rei del rock & roll", amb un gran repertori que abasta totes les èpoques d'Elvis, anys 50, 60 i 70, en un xou complet. Recentment han aparegut al programa de La Sexta "El teu Si Que Si" en dos de les seves emissions, arribant fins a les semifinals i amb gran èxit d'audiència. La seva trajectòria com a banda tribut els ha portat a actuacions en grans festivals a nivell nacional, així com i locals musicals temàtics com pot ser el Happy Rock Les Arenes, a més d'una llarga llista de concerts. Posseeixen un xou en format semi-teatral en què mostren la vida musical d'Elvis en totes les seves èpoques, avalats per Club Elvis Spain, únic club d'Elvis a Espanya, reconegut per la Elvis Presley Enterprise, empresa que maneja tots els negocis al voltant de la figura d'Elvis a nivell mundial.

Aquest event s’emmarca dintre de
Art Figuratiu Contemporani

Art Figuratiu Contemporani

Fons permanent del museu

Saber Més