• Inauguració Painting Today, Dia Internacional de la Dona
  08 Mar 19
  finalizat

  Inauguració Painting Today, Dia Internacional de la Dona

  El divendres 8 de Març, coincidint amb el Dia Internacional de la Dona, el Museu Europeu d'Art Modern (MEAM), que promou i difon l'art figuratiu dels segles XX i XXI, tornarà a reivindicar la importància de la dona en el món de l'art i la cultura contemporània, a través de la inauguració de l'exposició ‘Painting Today. Dia Internacional de la Mujer' que estarà disponible fins al 5 de maig de 2019.


  La mostra inclou setanta obres de més de quaranta dones artistes de diversos orígens ètnics, procedents dels Estats Units, el Canadà, Europa, Austràlia, Amèrica del Sud i Amèrica Central. Aquest és el segon any consecutiu que el Museu organitza una exposició per a posar en relleu el paper de la dona en l'art, coincidint a més amb el Dia Internacional de Dona.

  Més enllà de l'exposició, el museu vol reivindicar el paper de la dona en el món de la cultura i l'art en general. El 8 de març, i de forma prèvia a la inauguració de la mostra, el MEAM organitzarà activitats paral·leles liderades per dones, com a concerts, espectacles, tallers i conferències. Entre els concerts que acompanyaran la mostra artística, destaca l'espectacle “I Got Rythm”amb obres de Bernstein, Gerswin i Porter, o el ‘Tribut a Elvis Presley’ del grup AugieBurr´s ETB Trio. A més a més, el dissabtes 2, 16, 23 i 30 de març, l'escultora Mer Jimenez organitza els tallers Mirades del Món: sessions de modelatge escultòric per a principiants on es modelarà en fang una figura des de un model natural en viu.

Aquest event s’emmarca dintre de
Painting Today

Painting Today

Dones artistes internacionals

Saber Més