Obert de Dimarts a Diumenge, de 11h a 19h

Concurs de Pintura

Lohengrin

El Club Wagner i la Fundació de les Arts i els Artistes, amb la col·laboració del Gran Teatre del Liceu i el suport de Katharina Wagner, convoquen un concurs internacional de pintura, dotat amb 15.000 euros entorn de l'òpera de Richard Wagner Lohengrin.

Amb motiu d'aquesta nova producció que el Liceu estrenarà la pròxima temporada, a càrrec de Katharina Wagner, biznieta del compositor i directora del Festival de Bayreuth, s'ha organitzat aquest concurs que pretén acostar les diverses arts, música, teatre i pintura". La temàtica del certamen serà exclusivament la de l'òpera Lohengrin, tant el personatge creat per Richard Wagner com qualsevol temàtica relacionada amb el drama wagnerià del mateix nom.

  • El Guanyador i els Esments d'Honor s'exposaran en el Gran Teatre del Liceu (Barcelona), en la primavera de 2020, amb motiu de la inauguració mundial de la nova producció de Lohengrin, dirigida per Katharina Wagner, biznieta del compositor.
  • El Guanyador i alguns Esments d'Honor s'exposaran en el vestíbul central de la Casa Wahnfried, la casa que es va construir el mateix Wagner a la ciutat de Bayreuth, durant els Festivals Wagner d'estiu de 2020, en els quals s'estrenarà també aquesta versió de Lohengrin.
  • Tenim pendent de confirmar que la mateixa exposició es realitzi després en l'Hall central del Teatre de l'Òpera de Leipzig, ciutat natal de Wagner, amb el mateix motiu.

Estem molt satisfets que el MEAM pugui introduir l'art figuratiu en el reducte més important del món de l'òpera i en el festival més antic i de més prestigi de tota Europa

Inscripció gratuita oberta fins el 15 de Novembre de 2019. Per llegir les bases clica en el seguent enllaç www.fundaciondelasartes.org

El Museu Europeu d'Art Modern agraeix el suport dels seus patrocinadors:

MEAM Museo Europeo de Arte Moderno. SPONSORS

Aquesta web utilitza cookies, si continues navegant considerem que acceptes el seu ús.      Acceptar | Més Informació