Obert de Dimarts a Diumenge, de 11h a 19h

Concurs internacional de pintura i escultura

Figurativas 2021

La Fundació de les Arts i els Artistes convoca novament a tots els artistes figuratius al 11º concurs internacional de pintura i escultura Figuratives 2021, dotat amb un Primer Premi de Pintura de fins a 36.000€, un Fons d'Adquisició d'Escultura de 40.000€ i un fons a determinar per a l'adquisició d'obres. Parlem d'un certamen que aglutina en una gran exposició la més recent creació figurativa en les arts plàstiques a nivell internacional. 

Per a veure els resultats anteriors descarregui el programa que trobarà en la columna superior dreta d'aquesta pàgina.

Els participants, de més de 80 països, es donen cita en el MEAM cada dos anys per a assistir a la cerimònia oficial d'obertura de la mostra de les obres finalistes i premiades per un jurat d'altíssim nivell, en la seva majoria pintors, entre ells artistes com Antonio López García, Odd Nerdrum, Lita Cabellut, Richard Estes, Gottfried Helnwein, Nicola Samorì, Daniel Graves, Jacob Collins, Alex Kanevsky i Eduardo Naranjo. 

El jurat es reunirà a Barcelona a finals del mes de juny de 2021 per a triar entre els participants: un primer premi, els esments d'honor i els finalistes. Aquestes obres passaran a formar part de la major mostra de pintura i escultura figurativa que s'inaugurarà en el MEAM de Barcelona a finals de 2021.

Des de la Fundació es busca promoure i difondre l'Art Figuratiu, i la seva principal comesa és encoratjar les iniciatives artístiques i patrocinar als artistes. D'aquesta manera, es reinvindica l'actualitat de l'art figuratiu contemporani a través del sorgiment d'una rica generació d'artistes vius que generen una gran comunitat estable, activa i dinàmica. 

La participació en aquestes convocatòries implica amb si nombroses activitats entorn a l'exposició que estan enfocades al públic en general, fet confereix una major visibilitat a l'obra i trajectòria de l'artista en la creixent escena figurativa contemporània.

Si vols formar part d'aquesta gran comunitat, cerca les Bases del Concurs i emplena el formulari d'inscripció que es publicarà a www.fundaciondelasartes.org el proper mes d'octubre.

El Museu Europeu d'Art Modern agraeix el suport dels seus patrocinadors:

MEAM Museo Europeo de Arte Moderno. SPONSORS

Aquesta web utilitza cookies, si continues navegant considerem que acceptes el seu ús.      Acceptar | Més Informació