• Inauguració · Women Painting
  08 Mar 21
  finalizat

  Inauguració · Women Painting

  Aforament limitat complert, si voleu visitar l'exposició us oferim entrades a preu especial el diumenge 7 de març, fent clic aquí.

  Dilluns que ve 8 de Març, coincidint amb el Dia Internacional de la Dona, el MEAM inaugura la nova exposició ‘Women Painting (All over the world)” en homenatge al rol de la dona en l'art figuratiu. Una mostra en la qual es podran veure 87 obres de 78 dones artistes de tot el món i que es podrà veure fins al 2 de maig de 2021.

  La mostra inclou  pintura i dibuix de 78 dones artistes de diversos orígens procedents de 25 nacionalitats diferents, com els Estats Units, el Canadà, el Regne Unit, Austràlia, Espanya, Noruega, Itàlia, Irlanda, Alemanya, França, Holanda, Russia, Egipte, Mèxic, Panamà, Veneçuela o Xile, entre altres.

  Més enllà de l'exposició, el museu organitzarà activitats paral·leles fins a la finalització de l'exposició per a reivindicar el paper de la donar en el món de l'art i la cultura. Es duran a terme concerts i tallers, sempre tenint en compte les limitacions i restriccions marcades per la pandèmia del COVID-19.

  Inauguració adaptada amb les mesures de seguretat pertinents i seguint la normativa sanitària vigent.

Aquest event s’emmarca dintre de
Women Painting

Women Painting

Exposicio temporal

Saber Més

El Museu Europeu d'Art Modern agraeix el suport dels seus patrocinadors:

MEAM Museo Europeo de Arte Moderno. SPONSORS