• Un sospiro | SATURDAY CLASSICS
  17 Feb 24
  finalizat

  Un sospiro | SATURDAY CLASSICS

  Més enllà del seu espectacular fons de pintura figurativa contemporània, el Museu Europeu d’Art Modern (MEAM) programa un gran nombre d’activitats i iniciatives. Una d’elles és el cicle de música clàssica que programa cada dissabte a la tarda.

  En aquesta ocasió comptarem amb l'artista:

  • Saida Zulfugarova, piano solo.

  Saïda Zulfugarova ha alimentat la seva passió per la música des de ben petita. Nascuda en una família amb fortes tradicions musicals, ràpidament es va notar pel seu talent. Saïda va continuar la seva formació a l'Acadèmia de Música de Baku Uzeïr Hajibeyli on va obtenir, amb Excel·lent distinció, un Màster especialitzat en interpretació i va continuar un cicle de perfeccionament. Va marxar a França l'any 2002 per continuar la seva carrera pianística i estudiar musicologia. El seu primer recital a França va ser elogiat per un article "Jove virtuós de Bakú" a DNA (Alsàcia). Tot i donar suport a la seva carrera artística amb nombrosos èxits, donant concerts i recitals a França ia l'estranger, imparteix classes de piano en diversos conservatoris i establiments privats. Pianista brillant, que marca el públic pel seu tarannà i el virtuosisme de la seva interpretació, de personalitat curiosa i oberta a col·laboracions amb artistes de diferents procedències, com Guillaume Martigné, Sarah Nemtanu, Sahib Pashazade, Omo Bello, Valentina Ciardelli, Clara Saitkulov, Farida. Mamedova, Sophia Alma, Laure Volpato... Saïda Zulfugarova ha estat convidada a nombrosos festivals, com ara Paris Student Festival, Voci dalla Montagna (Pescasseroli, Itàlia), Vent d'Est (La Rosière, França), Muson Festival ( Lagos, Nigèria, octubre de 2018). ), Violin Spring (març 2019) Spring Orchestra Festival (Valetta, Malta abril 2019), Piano festival (Baku, 2022) la primavera de 2023. Tambè va participar en el concert dedicat al 35è aniversari del programa de la Ruta de la Seda a la UNESCO. Actualment és professora al Conservatori de Massy. 

   

  Obres de: Beethoven, Albeniz, Liszt, ...

  PROGRAMA:

  L. Van Beethoven Sonate n 27 op. 90

  F. Chopin ballade n 3 op. 47

  I. Albeniz extraits from Iberia cycle

  I. Albeniz Asturias

  F. Say Black Earth

  F. Liszt Un Sospiro etude de concert

  F. Liszt Rhapsody n 2

  FAQS

  • Totes les entrades inclouen accés a les exposicions i al concert.
  • Si ja no hi ha entrades disponibles en la web, poden adquirir-se en la taquilla del museu depenent de la disponibilitat de l'aforament. En aquest cas, és preferible reservar amb antelació mitjançant trucada telefònica al 933195693 o enviant un email a taquillas@meam.es
  • Les localitats tenen un número assignat segons l'ordre de les reserves. No serà possible fer cap canvi de localització una vegada assignats els seients.
  • L'accés a la sala del concert es realitzarà de 17.50 a 18.00. Una vegada iniciat el concert no es podrà accedir a la sala.
  • L'exposició es pot visitar tant abans com després del concert, tenint en compte que l'horari de tancament del museu és a les 20.00.
  • El recorregut a les exposicions té una durada aproximada de 45 minuts.
  • Serà suficient amb tenir el bo o reserva en el mòbil i no imprimir-lo.
  • El museu es reserva el dret d'anul·lar la reserva no pagada 5 minuts abans d'iniciar el concert. Per això, recomanem presentar-se a taquilles amb una antelació de 30 minuts.
  • En el cas de les entrades comprades amb antelació: passades les 18:00 h no serà possible optar a un reemborsament. Si l'usuari de les entrades no ha comunicat, abans del concert, la demora o impossibilitat d'assitencia: aquestes podrán ser assignades a un altre usuari a partir de les 18:05h.
Aquest event s’emmarca dintre de
Saturday Classics

Saturday Classics

Concerts

Saber Més