• AUGUST THARRATS & LLUIS COLOMA | Friday's Blues
  24 Nov 23
  finalizat

  AUGUST THARRATS & LLUIS COLOMA | Friday's Blues

  Sens dubte August Tharrats és el pioner del Blues i Boogie Woogie piano a Catalunya. Als 4 anys descobreix el Blues escoltant a Ray Charles, Louis Armstrong, Lionel Hampton...

  És un virtuós del piano totalment autodidacta i això ha significat que s'hagi acostat aquesta música amb humilitat, creant un llenguatge molt personal. Potser per aquesta raó músics com Teddy Edwards, Gene "Mighty Flea" Connors o B.B. King li han felicitat per la seva manera de tocar els blues.

  Admirador de pianistes de l'escola de Kansas City com Jay McShann, actualment és un prestigiós bluesman de l'escena nacional per la seva qualitat interpretativa i honestedat sobre l'escenari.

  Amb el seu immillorable tècnica i el seu innegable feeling és un músic capaç de captivar als espectadors amb un estil personal ple de blues, boogie-woogie i swing amb una enorme capacitat de comunicació.

  Amb un directe insuperable, Lluís crea en tots els seus concerts un ambient màgic de principi a fi, convertint cada actuació en una experiència única i inoblidable. Amb una mà esquerra diabòlica i un talent per a la improvisació, Coloma aconsegueix un so sòlid i convincent. Gran comunicador, immediatament contagia la seva passió per aquesta música festiva davant un públic lliurat. El seu gran tècnica i virtuosisme li fan un dels màxims exponents del piano blues i boogie woogie a Europa.

  Lluís Coloma ofereix una música molt personal i un repertori en el qual combina perfectament tradició i originalitat, fusionant de manera natural i alhora innovador la música de Nova Orleans, el rhythm & blues, el boogie woogie el rock, el blues... Un espectacle intens i ple d'energia, on la força sorprenent del seu piano embolica i atrapa al públic que ràpidament es deixa portar pels ritmes frenètics, la passió i el sentiment de la interpretació de Coloma, que viu cadascun dels seus concerts com un acte total. Una música fresca i directa que arrenca ovacions i crea una atmosfera hipnòtica capaç de transportar a l'audiència als viatges apassionants. Sens dubte els concerts de Lluís Coloma són una cascada de pur entusiasme.

  Una ocasió única de gaudir d'aquests dos mestres del piano. 

  XI Fridays Blues & Boogie-Woogie Piano Meeting amb: AUGUST THARRATS & LLUIS COLOMA

  • August Tharrats, piano.
  • Lluis Coloma piano

  FAQS

  • Totes les entrades inclouen accés a les exposicions, al concert i una cervesa, cortesia d'Estrella Damm. Has d'assistir entre les 17h i les 17:50h per a prendre't el teu Damm!
  • No està permès l'accés amb begudes a la sala del concert.
  • Si ja no hi ha entrades disponibles en la web, poden adquirir-se en la taquilla del museu depenent de la disponibilitat de l'aforament. En aquest cas, és preferible reservar amb antelació mitjançant trucada telefònica al 933195693 o enviant un email a taquillas@meam.es
  • Les localitats tenen un número assignat segons l'ordre de les reserves. No serà possible fer cap canvi de localització una vegada assignats els seients.
  • L'accés a la sala del concert es realitzarà de 17.50 a 18.00. Una vegada iniciat el concert no es podrà accedir a la sala.
  • L'exposició es pot visitar tant abans com després del concert, tenint en compte que l'horari de tancament del museu és a les 20.00.
  • El recorregut a les exposicions té una durada aproximada de 45 minuts.
  • Serà suficient amb tenir el bo o reserva en el mòbil i no imprimir-lo.
  • El museu es reserva el dret d'anul·lar la reserva no pagada 5 minuts abans d'iniciar el concert. Per això, recomanem presentar-se a taquilles amb una antelació de 30 minuts.
  • En el cas de les entrades comprades amb antelació: passades les 18:00 h no serà possible optar a un reemborsament. Si l'usuari de les entrades no ha comunicat, abans del concert, la demora o impossibilitat d'assitencia: aquestes podrán ser assignades a un altre usuari a partir de les 18:05h.
Aquest event s’emmarca dintre de
Friday Blues

Friday Blues

Concerts

Saber Més