Obert de Dimarts a Diumenge, de 11h a 19h

Primer centre internacional d'excel·lència en l'ensenyament d'Arts figuratives.

Barcelona Academy of Art

La Barcelona Academy of Art es va inaugurar al setembre de 2013 i té per objecte l'ensenyament del dibuix, la pintura, l'escultura i l'art digital usant un pla d'estudis complet i l'ensenyament de mètodes derivats de la tradició clàssic-realista. La seva metodologia es va originar en el Renaixement i va ser reviscuda pels principals Ateliers acadèmics realistes de finals del Segle XIX (en particular, per grans pintors com Jean-Léon Gérôme, Léon Bonnat i Carolus-Durán).

En la Barcelona Academy of Art, ??considerem el mètode acadèmic clàssic no com una fi, sinó com una eina que els estudiants poden utilitzar per construir la seva pròpia personalitat i llenguatge artístics.

El programa de formació en la Barcelona Academy of Art ofereix cursos de dibuix, pintura, escultura i art digital que es complementen amb tallers, seminaris i cursos especials (Setmana Santa i estiu), que atorgaran als estudiants d'un aprenentatge intensiu dels mètodes, procediments i tècniques de la mà dels millors artistes professionals.

L'especificitat del programa d'estudis atreu alumnes de tot el món. Els alumnes internacionals representen al voltant del 65% del total, mentre que el 75% de la plantilla de professors són estrangers. En ser una escola internacional, l'anglès és l'idioma principal d'instrucció. Els professors locals també parlen espanyol i català.

Aquesta web utilitza cookies, si continues navegant considerem que acceptes el seu ús.      Acceptar | Més Informació