Obert de Dimarts a Diumenge, de 11h a 19h

Concerts

Saturday Classics

El Museu Europeu d'Art Modern (MEAM) és un espai que va més enllà de la simple exhibició d'obres de pintura figurativa contemporània. És un lloc que respira vida i creativitat, i el seu compromís amb la promoció de la cultura i l'art es reflecteix en les seves diverses activitats i iniciatives. Una d'elles és el cicle de música clàssica que es realitza cada dissabte a la tarda, i volem que tu en for­mis part d'aquesta experiència única.

Els dissabtes al MEAM són un autèntic plaer per als amants de la música i l'art. Quan adquireixes la teva entrada, no només estàs garantint el teu seient en un concert de música clàssica de primer nivell, sinó també una immersió en el món de l'art contemporani. El pase et brinda l'oportunitat de passejar per les sales plenes de pintures excepcionals, explorar la visió d'artistes contemporanis de renom i descobrir la convergència de la música i la pintura.

Aquest cicle de música clàssica és molt més que una experiència auditiva; és un viatge dels sentits que et portarà a través de la bellesa i l'emoció. En submergir-te en les melodies atemporals de compositors icònics, et centraràs en un espai on la música es converteix en un quadre viu que pinta paisatges emocionals inoblidables. Així que, uneix-te a nosaltres els dissabtes del MEAM, on la música clàssica i l'art contemporani s'uneixen per a crear un vincle únic entre el passat i el present. No deixis passar aquesta oportunitat d'enriquir la teva ànima amb la simfonia de l'art i la música!

FAQS

  • Totes les entrades inclouen accés a les exposicions i al concert.
  • Si ja no hi ha entrades disponibles en la web, poden adquirir-se en la taquilla del museu depenent de la disponibilitat de l'aforament. En aquest cas, és preferible reservar amb antelació mitjançant trucada telefònica al 933195693 o enviant un email a taquillas@meam.es
  • Les localitats tenen un número assignat segons l'ordre de les reserves. No serà possible fer cap canvi de localització una vegada assignats els seients.
  • L'accés a la sala del concert es realitzarà de 17.50 a 18.00. Una vegada iniciat el concert no es podrà accedir a la sala.
  • L'exposició es pot visitar tant abans com després del concert, tenint en compte que l'horari de tancament del museu és a les 20.00.
  • El recorregut a les exposicions té una durada aproximada de 45 minuts.
  • Serà suficient amb tenir el bo o reserva en el mòbil i no imprimir-lo.
  • El museu es reserva el dret d'anul·lar la reserva no pagada 5 minuts abans d'iniciar el concert. Per això, recomanem presentar-se a taquilles amb una antelació de 30 minuts.
  • En el cas de les entrades comprades amb antelació: passades les 18:00 h no serà possible optar a un reemborsament. Si l'usuari de les entrades no ha comunicat, abans del concert, la demora o impossibilitat d'assitencia: aquestes podrán ser assignades a un altre usuari a partir de les 18:05h.

Aquesta web utilitza cookies, si continues navegant considerem que acceptes el seu ús.      Acceptar | Més Informació