Obert de Dimarts a Diumenge, de 11h a 19h

Curs intensiu de dibuix

Introducció a la figura i al moviment

Vols capturar la bellesa i el moviment del cos en els teus dibuixos?
En aquest curs intensiu de 4 dies (12 hores) de 16h a 19h, aprendràs a educar la mirada en l'anàlisi visual en la captació del moviment amb el referent del natural, per a transcriure'l sobre el paper. Al llarg del curs Alberto Romero Gil realitzarà classes teòriques sobre osteologia que t'ajudaran aplicar coneixements de morfologia anatòmica per a entendre millor i de manera correcta la representació del moviment. Descobriràs mitjançant exercicis dissenyats específicament, com la plàstica i el llenguatge del dibuix poden ajudar-te a transcriure i expressar el que el teu ull veu i sent.

Objectius del curs
En acabar el curs hauràs entès les dinàmiques del cos humà i les claus per a desentranyar-les i així transcriure-les correctament sobre el paper. A més hauràs experimentat amb diferents tècniques, seques i humides, que enriquiran el teu lèxic artístic.

A qui va dirigit?

La metodologia d'Alberto Romero Gil, amb una àmplia experiència en l'ensenyament artístic, és incloent. La seva filosofia d'ensenyament és enfocar-se en l'alumne en vegada que l'alumne s'enfoqui en el mestre. Per això cada alumne, amb el seu nivell especifico, trobarà el seu propi espai de creixement.

Requisits
Necessitaràs llapis, paper i sobretot moltes ganes de deixar-te impregnar per la bellesa d'un cos en moviment.

T'animes?

El professor
Alberto Romero Gil, es va llicenciar en Belles arts per la Universitat de Barcelona, en l'especialitat de pintura i dibuix. Ha rebut nombroses beques de creació entre les quals destaquen les impartides pel mestre de la figuració Antonio López Garcia. La seva obra artística a estat exposada en sales i fires tant nacionals com internacionals i en l'actualitat està representat per galeria de prestigi com la Sala Parells o PontARTE(*Maastrich). Actualment combina la seva labor artística amb l'ensenyament en centres com La facultat de Belles arts de Barcelona, La Universitat La Salle (Ramon Llull) i en els oficis de pintor del MEAM.

WEB
INSTAGRAM

Preus

El preu total del curs es de 130€, no inclou els materials.

Uneix-te ara emplenant el formulari amb les teves dades fent clic aquí.

El Museu Europeu d'Art Modern agraeix el suport dels seus patrocinadors:

MEAM Museo Europeo de Arte Moderno. SPONSORS

Aquesta web utilitza cookies, si continues navegant considerem que acceptes el seu ús.      Acceptar | Més Informació