Obert de Dimarts a Diumenge, de 11h a 19h

amb Ale Casanova

Taller tècnica mixta, oli i aquarel·la

PROGRAMA

Tot és el mateix, aquarel·la o oli. Tots dos parteixen del mateix, de les intencions de l'artista, de la seva forma de veure i plasmar el món. No són tècniques tan antagòniques com tendim a pensar.

En el present workshop Alejandro Casanova ens mostrarà la seva forma de treballar amb totes dues tècniques. En l'aquarel·la el treball fresc i per capes, aconseguint una àmplia gamma de colors, textures i formes dins de cada treball. En oli les possibilitats de les paletes reduïdes i el treball directe a la prima. Així com la unió de totes dues en un mateix format.

METODOLOGIA

L'alumne podrà optar per totes dues tècniques o per una d'elles per a desenvolupar-la durant el curs de manera tutelada. A partir d'imatges donades i després de les demostracions d'Alejandro Casanova l'alumne realitzarà els seus propis exercicis que li permetin aprofundir en les metodologies plantejades per Casanova per a totes dues tècniques.

Professor

?Alejandro Casanova @casanova_ale, va néixer a València (Espanya) en 1981. En la capital del Túria, va estudiar Belles arts en la Universitat Politècnica de València, on va destacar per un currículum acadèmica brillant. Després de la seva llicenciatura, es va traslladar a Tenerife, on va continuar la seva formació en els estudis de doctorat, obtenint el Diploma d'Estudis Avançats (DEA). Així mateix ha obtingut diverses beques de recerca nacional i europees, així com diferents beques d'arts plàstiques. La seva primera exposició individual va tenir lloc en 2005 a València, a l'edat de 24 anys, i des de llavors no ha deixat de participar en projectes individuals i de grup en el qual ha rebut nombrosos premis i guardons.

Horari

Dissabte


11.00 a 14.00 Presentació.  Teòrica dels materials.  Demostració aquarel·la-
16.00 a 20.00 Exercici pràctic.
 

Diumenge

10.00 a 14.00 Demostració oli /pràctiques.
16.00 a 19.00 Exercici pràctic

 

Inscripció a www.barcelonaartexperience.com

Aquesta web utilitza cookies, si continues navegant considerem que acceptes el seu ús.      Acceptar | Més Informació