Obert de Dimarts a Diumenge, de 11h a 19h

Colors a l'opi, la prostituta i el pintor

Colors a l'opi, la prostituta i el pintor

El MEAM es complau a anunciar l'estrena de la pel·lícula-documental «Colors a l'opi, la prostituta i el pintor», de l'artista Alejandro Carpintero.

«Narra com el seu procés creatiu li porta a conèixer i involucrés en la vida de Anastasia, una prostituta politoxicómana, alhora que planteja la relació històrica entre els artistes i les treballadores del sexe. Meitat documental, meitat masterclass de pintura, la pel·lícula entremescla el retrat psicològic de la protagonista amb el retrat plàstic realitzat per l'artista. Cinema alternatiu, underground, de barriada i inclassificable és un dels documents visuals més autèntics i emocionants sobre l'art de la pintura que es poden veure». Cristina P. Lewis, Filòloga experta en llenguatge cinematogràfic i artista plàstica.

L'estrena es realitzarà en tres passis. Un el dia dijous 29 d'abril a les 18h, el següent el divendres 30 d'abril a les 20:30h i l'últim el dissabte 1 de maig a les 20:30h. L'entrada inclou visita al museu i col·loqui després de cada passada amb part de l'equip de la pel·lícula. Pots adquirir les entrades en els següents enllaços:

El Museu Europeu d'Art Modern agraeix el suport dels seus patrocinadors:

MEAM Museo Europeo de Arte Moderno. SPONSORS

Aquesta web utilitza cookies, si continues navegant considerem que acceptes el seu ús.      Acceptar | Més Informació