Del 28 i 31 de març l'exposició de Corella no estarà disponible, al seu lloc s'exposarà 'El Reflex de l'Època Daurada · Mestres de la Dinastia Song'. Se suspèn Friday Blues dia 31. ×

Obert de Dimarts a Diumenge, de 11h a 19h

Realisme Japonès Contemporani

Finalitza aquest diumenge 2 de desembre

El Museu Europeu d'Art Modern (MEAM), entitat que promou i difon l'art figuratiu dels segles XX i XXI, presentarà per primera vegada a Europa l'obra dels més prestigiosos artistes japonesos contemporanis, en el camp de la figuració i el realisme. A partir del 20 de setembre, acollirà l'exposició ‘Realisme Japonès Contemporani’, que reuneix les 60 obres més destacades del fons permanent del Hoki Museum, el primer museu a Japó dedicat exclusivament a la pintura realista actual.

Figures femenines dotades de la sensibilitat i la exquisitez pròpies de l'art nipó o paisatges acuradament treballats són alguns de les motius principals que formaran l'exposició. ‘Realisme Japonès Contemporani’ comptarà amb la participació de 14 pintors japonesos de gran prestigi, entre els quals destaquen el pioner Hiroshi Noda (1936) o Masayuki Hara(1956).

Com a correspondència, a partir de 2019, el MEAM organitzarà una gran exposició col·lectiva amb més de 50 artistes espanyols figuratius actuals en el Hoki Museum i altres punts de referència de Japó. Posteriorment, presentarà una mostra antològica del pintor hongarès Istvan Sandorfi.

Durant els mesos que estigui oberta l'exposició, es realitzaran activitats paral·leles, com a tallers, workshops i visites guiades:

  • Workshop amb el pintor japonès Osamu Obi · Dissabte 22 de setembre d'11h a 15h. Més informació a promocio@meam.es
  • Visita Guiada cada diumenge a les 12h.

 

CATÀLEG DE L'EXPOSICIÓ: Botiga ONLINE del MEAM

 

Aquesta exposició es pot realitzar gràcies a la col·laboració de la Fundació Japó en els 150 aniversari de l'establiment de relacions diplomàtiques Espanya-Japó.

El Hoki Museum de Tòquio es va inaugurar l’any 2010 com el primer museu al Japó dedicat exclusivament a la pintura realista. La seva col·lecció permanent compta amb més de 400 obres, entre les quals es troben les d’artistes de primer nivell com Hiroshi Noda, Sôsuke Morimoto o Tadahiko Nakayama, entre d’altres. Tot i així, el museu també obre el seu espai a nous talents: quasi la meitat dels seus quadres pertanyen a joves pintors, que es troben actualment en actiu.

Per a més informació sobre el Museu Hoki visita www.hoki-museum.jp

 

MÉS EXPOSICIONS

Aquesta web utilitza cookies, si continues navegant considerem que acceptes el seu ús.      Acceptar | Més Informació