• La Dolce Vita
  01 Oct 22
  finalizat

  La Dolce Vita

  Més enllà del seu espectacular fons de pintura figurativa contemporània, el Museu Europeu d’Art Modern (MEAM) programa un gran nombre d’activitats i iniciatives. Una d’elles és el cicle de música clàssica que programa cada dissabte a la tarda.

  En aquesta ocasió comptarem amb els artistes: Paula Nogueira, soprano, Montse Pujol, piano.

  Amb obres d'Ennio Morricone, Nino Rota, Nicola Piovani, etc.

   

  “La Dolce Vita” és una celebració de la contribució del cinema internacional a molts dels nostres records musicals més preuats. Interpretat en el preciós entorn del Palau Gomis - en el centre històric de Barcelona, La Dolce Vita farà reviure el vostre amor per algunes de les millors cançons que mai s'han escrit pel món del cinema, no només en italià sinó en qualsevol idioma.

  El programa del concert inclou obres instrumentals i cantades, composades per Ennio Morricone, Nino Rota o Nicola Piovani. Una soprano i un pianista interpretaran les peces d'aquests grans compositors, tots ells mestres de creació de musica per la gran pantalla. Sigui quina sigui la vostra preferència, un drama intens o un romanç, segui, tanqui els ulls i deixi que "La Dolce Vita" evoqui imatges en la seva ment que formen part dels records de tots nosaltres. 

   

   

  El museu, un espai segur.

  Tots els nostres serveis compleixen la legislació local i les recomanacions sanitàries en matèria de protecció i seguretat. En concret, aquesta activitat té les següents mesures:

  • El museu es reserva el dret d'anul·lar la reserva 10 minuts abans d'iniciar el concert. Per això, recomanem presentar-se a taquilles amb una antelació de 30 minuts per a garantir una localitat dins de la sala.
  • L'accés al concert es realitzarà de 17.30 a 17.55. Una vegada iniciat el concert no es podrà accedir.
  • L'exposició es pot visitar tant abans com després del concert, tenint en compte que l'horari de tancament del museu és a les 20.00. 
  • La visita a les exposicions tenen una durada aproximada de 45 minuts.
  • L'accès a la sala del concert es realitzarà a partir de les 17:30h
  • L'ús de màscara és optatiu.
  • Es facilitarà gel hidroalcohólico abans, durant i després del concert.
  • S'evitarà el lliurament de material imprès com a mapes o fullets.
  • Serà suficient amb tenir el bo o reserva en el mòbil i no imprimir-lo.
Aquest event s’emmarca dintre de
Tardes de Música Clàssica

Tardes de Música Clàssica

Concerts

Saber Més

El Museu Europeu d'Art Modern agraeix el suport dels seus patrocinadors:

MEAM Museo Europeo de Arte Moderno. SPONSORS