• Friday's Blues & MARC FERRER & AUGUST THARRATS
  26 Nov 21
  finalizat

  Friday's Blues & MARC FERRER & AUGUST THARRATS

  Divendres 26 Novembre, 18,00 h: IX Fridays Blues & Boogie-Woogie piano meeting amb:

  MARC FERRER & AUGUST THARRATS

  Marc Ferrer, piano. August Tharrats, piano

  Després de llargs anys formant part de bandes i acompanyant a diferents artistes de l'gènere, el pianista Marc Ferrer ha sentit la necessitat lidera un projecte que inclou composicions pròpies i clàssics de l'blues i de jazz. Un repertori enèrgic de jazz, blues i swing, amb versions de clàssics i temes propis, que rememoren l'essència i l'estil de la millor tradició de piano. Referents com Oscar Peterson, Gene Harris o Count Basie il·luminen aquest suggestiu viatge, que ens transporta a ciutats com Chicago, New Orleans o New York.

  Sens dubte August Tharrats és el pioner de l'Blues i Boogie Woogie piano a Catalunya. Als 4 anys descobreix el Blues escoltant Ray Charles, Louis Armstrong, Lionel Hampton ...

  És un virtuós de piano totalment autodidacta i això ha significat que s'hagi acostat aquesta música amb humilitat, creant un llenguatge molt personal. Potser per aquesta raó músics com Teddy Edwards, Gene "Mighty Flea" Connors o B.B.King li han felicitat per la seva forma de tocar els blues.

  Admirador dels pianistes de l'escola de Kansas City com Jay McShann, actualment és un prestigiós bluesman de l'escena nacional per la seva qualitat interpretativa i honestedat sobre l'escenari.

  Amb la seva immillorable tècnica i la seva innegable feeling és un músic capaç de captivar els espectadors amb un estil personal ple de blues, boogie-woogie i swing amb una enorme capacitat de comunicació.

  El museu, un espai segur.

  Tots els nostres serveis compleixen la legislació local i les recomanacions sanitàries en matèria de protecció i seguretat. En concret, aquesta activitat té les següents mesures:

  • Es mantindrà la distància de seguretat d'1 metre entre assistents sempre que sigui possible.
  • L'ús de màscara és obligatori. L'assistent ha de portar la seva pròpia màscara.
  • Es facilitarà gel hidroalcohólico abans, durant i després del concert.
  • Tot el personal implicat portarà mascareta durant la realització del concert.
  • S'evitarà el lliurament de material imprès com mapes o fullets.
  • N'hi haurà prou amb tenir el bo o reserva al mòbil i no imprimir-lo.
Aquest event s’emmarca dintre de
Friday Blues

Friday Blues

Cicle de concerts de Blues

Saber Més

El Museu Europeu d'Art Modern agraeix el suport dels seus patrocinadors:

MEAM Museo Europeo de Arte Moderno. SPONSORS