• Friday's Blues & PAUL SAN MARTIN & CRISTIAN MOYA
  19 Nov 21
  finalizat

  Friday's Blues & PAUL SAN MARTIN & CRISTIAN MOYA

  Divendres 19 Novembre, 18,00 h: IX Fridays Blues & Boogie-*Woogie piano meeting amb:

  PAUL SAN MARTIN & CRISTIAN MOYA

  Paul San Martín, piano, veu. Cristian Moya, piano veu.

  Paul neix a Sant Sebastià en 1979. Titulat superior en piano jazz, des que va començar a estudiar piano clàssic als dotze anys, la seva gran passió va ser i continua sent el blues. El seu primer contacte amb l'est estil va ser a través dels grups de rhythm & blues britànic dels anys 60.

  Porta actuant des dels 15 anys i actualment es troba totalment immers en la tradició pianística del blues, dominant estils com el “stride” o el “boogie woogie”. En 2011 va publicar en el segell Gaztelupeko Hotsak el seu primer treball en solitari, “Tracks”, un disc a piano i veu. Al costat del seu grup Stay Blues ha participat en diferents festivals de blues i, durant cinc anys consecutius, ha actuat en el prestigiós Festival de Jazz de Sant Sebastià. A l'estiu de 2007, la banda va publicar també el seu primer disc. Entre les seves influències destaquen les de músics com Alan Price, Jerry Lee Lewis, Roosevelt Sykes, Memphis Slim, Otis Spann, Sunnyland Slim, Dr John, Professor Longhair o James Booker.

  Al llarg de la seva ja àmplia trajectòria, Paul San Martín ha col·laborat amb artistes de gran rellevància, entre els quals destaquen Nico Wayne Toussaint, Otis Grand, Gerry Hundt, Lluís Coloma, James Armstrong, Ñaco Goñi, Eslam Allen, Saix Gordon, Chris Ruest o la llegendària llegenda del blues, Billy Boy Arnold. En 2013, Paul va editar, de nou en la companyia Gaztelupeko Hotsak, el seu últim treball a piano i veu, “Paul’s Mood”, nova immersió pianística en els diferents estils del blues. Paul ve directament des de Sant Sebastià per a participar en el cicle Fridays Blues & Boogie Woogie piano meeting del MEAM.


  Nascut en Rosario, l'Argentina, de pares músics, Cristian Moya va començar a estudiar piano des de nen, obtenint la carrera de piano clàssic a l'escola Nacional de Música de Rosario i acabant la de piano modern en L'Aula del Liceu de Barcelona.

  Ha acompanyat en vàries gires a Andy Moss, un dels cantants de la llegendària banda americana "The Platters" i a diversos bluesmen americans com Patrick Hazell (Iowa) o Bob Margolin (guitarrista de Muddy Waters). En 2015 realitza una gira per tota Espanya al costat de la banda hispà-argentina "Tota Blues Band" radicada a Barcelona de la qual és pianista estable. Ha impartit classes de piano blues i boogie-*woogie, actuant a l'Escola de Blues de Madrid al costat de José Luis Pardo, reconegut guitarrista argentí establert en la capital i fundador d'aquesta escola. Actualment realitza concerts per Catalunya, Espanya i la resta d'Europa amb Tota Blues Band, Carlos Shelly's Rhythm & Blues Band, Exili New Tango i The Rocking Stones (banda tributo a The Rolling Stones).

  El museu, un espai segur.

  Tots els nostres serveis compleixen la legislació local i les recomanacions sanitàries en matèria de protecció i seguretat. En concret, aquesta activitat té les següents mesures:

  • Es mantindrà la distància de seguretat d'1 metre entre assistents sempre que sigui possible.
  • L'ús de màscara és obligatori. L'assistent ha de portar la seva pròpia màscara.
  • Es facilitarà gel hidroalcohólico abans, durant i després del concert.
  • Tot el personal implicat portarà mascareta durant la realització del concert.
  • S'evitarà el lliurament de material imprès com mapes o fullets.
  • N'hi haurà prou amb tenir el bo o reserva al mòbil i no imprimir-lo.

   

Aquest event s’emmarca dintre de
Friday Blues

Friday Blues

Cicle de concerts de Blues

Saber Més

El Museu Europeu d'Art Modern agraeix el suport dels seus patrocinadors:

MEAM Museo Europeo de Arte Moderno. SPONSORS