• Friday's Blues & JULIO LOBOS & DAVID GIORCELLI
  05 Nov 21
  próximament

  Friday's Blues & JULIO LOBOS & DAVID GIORCELLI


  Tickets Prepara la teva Visita

  Divendres 5 Novembre, 18,00 h: IX Fridays Blues & Boogie-Woogie piano meeting amb:

  JULIO LOBOS & DAVID GIORCELLI

  Julio Lobos, piano, veu. David Giorcelli, piano, veu

  Julio Llops és un teclista, cantant, compositor, intèrpret, arranjador i productor artístic. Des de 1978 fins al moment ha format part o col·laborat amb Carei Bell Blues Band, Manu Chao, Boney M, Afrika Bambaata, P.P. Arnold, Lluis Llach, Els Rebels, Sopa de Cabra, o Big Mama & The Blues Messengers, entre més de 200 formacions i una extensa discografia. Ha compartit escenari en grups o en jam sessions amb Jimmy Page, Raimundo Amador, Gary Grainger, Gregory K. Grainger, Bruce Dickinson, John McEnroe, Julian Vaughn, Javier Mas, Raynald Colom, Carles Benavent, Fermin Muguruza o Lluís Coloma entre altres, portant comptabilitzats més de 4.400 concerts en 39 països.

  Professor del Taller de Músics de Barcelona (Area de Rock), ha desenvolupat un projecte de pedagogia musical per a col·legis, a més de realitzar les Jornadas-Clínics de música afroamericana a Altafulla dirigides a teclistes. El 2015 grava un àlbum en solitari en un concert en directe des de la sala noble del MEAM.

  Un artista tot força, lliurament i sentiment que en cada concert comunica i comparteix la seva passió per la música amb tots els assistents i que en aquesta ocasió es bat en duel amb David Giorcelli.

  David Giorcelli és en l'actualitat, un dels màxims exponents en el que a piano Blues i Boogie Woogie es refereix al nostre país tant en solitari com amb la seva formació Wax & Boogie. Això li permet participar en dos dels Festivals de Boogie Woogie més importants del món, Laroquebrou 2010 (França-Aurillac) considerat el Festival de Boogie piano més gran del món, organitzat per Jean Paul Amouroux, i en el prestigiós Festival Internacional de Boogie Woogie de Lugano 2011 (Suïssa), organitzat per Silvan Zingg.

  A més té el plaer d'actuar en grans festivals com el de Polònia (Chuchlow) al costat dels Boogie Boys, Els Nuits de Jazz et Boogie Piano (Montparnasse-Paris) per Jean Pierre Bertrand, o les nits de Boogie Piano en el Caveau de la Huchette parisenc, Barcelona, Terrassa, Jazz Figueres, Sant Adrià són alguns dels escenaris habituals on pot oferir la seva visió sobre aquest gènere, sense descurar els grans festivals de Blues nacionals com el d'Hondarribia (edicions 2008-2011), Cazorla (edicions 2004-2007-2011), Benicàssim, Cerdanyola, Marbella, Sant Adrià, Roses. Al costat de Wax & Boogie el 2016 ha participat representant a Espanya en la sisena edició de l'European Blues Challenge en Torrita di Siena.

  Amb diversos discos editats i més d'una vintena en col·laboracions. Giorcelli posseeix una de les mans esquerres més potents del gènere, per la qual cosa la seva participació és garantia d'adrenalina en cada concert.

  El museu, un espai segur.

  Tots els nostres serveis compleixen la legislació local i les recomanacions sanitàries en matèria de protecció i seguretat. En concret, aquesta activitat té les següents mesures:

  • Es mantindrà la distància de seguretat d'1 metre entre assistents sempre que sigui possible.
  • L'ús de màscara és obligatori. L'assistent ha de portar la seva pròpia màscara.
  • Es facilitarà gel hidroalcohólico abans, durant i després del concert.
  • Tot el personal implicat portarà mascareta durant la realització del concert.
  • S'evitarà el lliurament de material imprès com mapes o fullets.
  • N'hi haurà prou amb tenir el bo o reserva al mòbil i no imprimir-lo.
Aquest event s’emmarca dintre de
Friday Blues

Friday Blues

Cicle de concerts de Blues

Saber Més

El Museu Europeu d'Art Modern agraeix el suport dels seus patrocinadors:

MEAM Museo Europeo de Arte Moderno. SPONSORS