• Friday´s Blues & JAC
  01 Oct 21
  próximament

  Friday´s Blues & JAC


  Tickets Prepara la teva Visita

  Divendres 1 Octubre 18,00 h. / 19,15 h: Deep, roots & Piedmont blues amb:

  JAC

  Jac veu, guitarra acústica, resonator, guitarra de 12 cordes, harmònica, stompbox & kazoo.

  JAC (Jaime Alvarellos Correcher) és un guitarrista i cantant de blues nascut a València i criat a Santiago de Compostel·la. Després d'acabar els estudis de guitarra-jazz al Centre Superior de Música del País Basc (Musikene), comença la seva carrera com a músic professional.

  Ha compartit escenari amb músics de referència tant nacional com internacional, com Lodovic Bource (guardonat amb un Òscar i un Globus d'Or) amb el qual interpreta la banda sonora de la pel·lícula "The Artist", Batiz (Fito & Fitipaldis, Gatibu, Akelarre, etc.) o Jo Krause (reconegut bateria de jazz) entre d'altres. També ha participat en nombrosos festivals de blues i jazz a nivell nacional. De 2015 a 2017 lidera el grup AnimalBlues amb el qual edita un disc homònim realitzant nombroses gires per tota Espanya. Al desembre de 2020 presenta el seu primer disc en solitari “RAW”.

  El seu repertori ofereix un ampli i variat recorregut pel blues rural i l'estil Piedmont, que Jaime interpreta en format acústic, amb grans dosis de tècnica, elegància i bon gust.

  Ve directament des de França per a un únic i exclusiu concert a la sala noble del MEAM, que serà la seva presentació de luxe davant el públic barceloní.

Aquest event s’emmarca dintre de
Friday Blues

Friday Blues

Cicle de concerts de Blues

Saber Més

El Museu Europeu d'Art Modern agraeix el suport dels seus patrocinadors:

MEAM Museo Europeo de Arte Moderno. SPONSORS