• L'Art Figuratiu més actual per la Nit dels Museus 2021
  15 Mai 21
  próximament

  L'Art Figuratiu més actual per la Nit dels Museus 2021


  Tickets Prepara la teva Visita

  Per a la Nit dels Museus 2021, el MEAM presenta la seva nova col·lecció d'art figuratiu contemporani amb noves obres d'artistes internacionals premiats en els concursos més destacats en el camp de l'art figuratiu internacional. Les noves adquisicions de pintura i escultura són fruit de les convocatòries dels concursos internacionals de la Fundació de les Arts i els Artistes, i fruit també de la permanent relació del museu amb artistes de tot el món.

  En total, la col·lecció compta ja amb mil obres de més de 300 artistes de països dels cinc continents, en un fons que va alimentant-se i convertint-se en una de les més prestigioses col·leccions d'art figuratiu actualment a tot el món, tant per la qualitat de l'obra presentada com per la diversitat dels seus autors. La totalitat d'obres presentades són d'artistes vius, que fan el seu treball en l'actualitat, i que formen així el més genuí de la producció artística dels nostres temps. L'objectiu és donar a conèixer una actitud crítica enfront de la monòtona situació de l'art contemporani, en el panorama del qual no destacava cap tendència que no fos abstracció, experimentació o destrucció de la forma.

  Avui dia, el MEAM suposa ja un punt d'inflexió en el nivell de penetració de l'art figuratiu en amplis sectors de la societat actual, generant un canvi de perspectiva en molts professionals de l'art, que comencen a entendre que l'art del nostre segle necessita ja de nous plantejaments i noves metes, molt desvinculats de cànons i tòpics heretats del segle anterior.

  El MEAM presenta en aquesta ocasió una altra forma, profundament original i nova, de veure i sentir l'art dels nostres dies.

  Des del MEAM treballem activament perquè les instal·lacions siguin segures per als visitants i treballadors. Per aquest motiu, l'aforament es redueix al 50%. El museu habilitarà tres franges horàries (18h, 19h i 20h) per a garantir el compliment de la distància de seguretat i d'aforament. 

  El museu, un espai segur.

  Tots els nostres serveis compleixen la legislació local i les recomanacions sanitàries en matèria de protecció i seguretat. En concret, aquesta activitat té les següents mesures:

  • Es mantindrà la distància de seguretat d'1 metre entre assistents sempre que sigui possible.
  • L'ús de màscara és obligatori. L'assistent ha de portar la seva pròpia màscara.
  • Es facilitarà gel hidroalcohólico abans, durant i després del concert.
  • Tot el personal implicat portarà màscara durant la realització del concert.
  • S'evitarà el lliurament de material imprès com a mapes o fullets.
  • Serà suficient amb tenir el bo o reserva en el mòbil i no imprimir-lo.

   

© 2021 MEAM Museum. All rights reserved.

Aquesta web utilitza cookies, si continues navegant considerem que acceptes el seu ús.      Acceptar | Més Informació