• Friday´s Blues & OSI MARTINEZ & JAVI SUAREZ
  27 Mar 20
  próximament

  Friday´s Blues & OSI MARTINEZ & JAVI SUAREZ


  Tickets Prepara la teva Visita

  Divendres 27 Març 18,00 h: Classic roots blues amb:
  OSI MARTINEZ & JAVI SUAREZ
  Osi Martinez, harmònica, veu. Javi Suárez, guitarra, veu

  Osi Martínez i Javi Suárez són dos músics habituals del circuit de blues de Madrid, que interpreten blues clàssic, destil·lant l'essència dels grans bluesmen, si bé, algun tema interpretat en castellà pot deixar-se caure en les seves actuacions. Aquesta associació malbarata vitalitat, energia i virtuosisme.

  Osi Martínez és un armonicista de llarga trajectòria en el panorama del blues nacional, els seus inicis estan en els noranta amb la mítica banda Xocolata Blues Express. Durant més de dues dècades ha compartit escenari al costat de Fede Aguado, tot això alternant amb altres grups de blues de com Manzanares Delta, Bloodhound, Malcolm Scarpa i un llarg etcètera. En el seu haver compta amb col·laboracions tant en estudi com en directe amb grups d'altres estils com a Ska-P, Porretas, Orquestra Mondragón… etc..

  Javi Suárez pertany a les joves generacions de músics de blues que tenen com a estendard una frescor demolidora, energia a dolls i coneixement i fidelitat rigorosa a les arrels del blues. Actualment encapçala la banda Els Disfrutones, que combinen el blues i el funky en una mescla trepidant. En format de duo es va iniciar al costat d'un altre armonicista, Iván Harpillo, formant tots dos comunicat dels “Duolian String Pickers”.

Aquest event s’emmarca dintre de
Fridays Blues

Fridays Blues

Cicle de concerts de Blues

Saber Més

El Museu Europeu d'Art Modern agraeix el suport dels seus patrocinadors:

MEAM Museo Europeo de Arte Moderno. SPONSORS