• Friday´s Blues & AL SANCHEZ & SPEEDWAY
  13 Mar 20
  próximament

  Friday´s Blues & AL SANCHEZ & SPEEDWAY


  Tickets Prepara la teva Visita

  Divendres 13 Març, 18,00 h: Tribut a l'Elvis més genuí amb:
  Al SANCHEZ & SPEEDWAY
  Al Sanchez, veu i guitarra acústica. Vlad Camp, guitarra solista. Luis Martín: contrabaix.

  La música d'Elvis no passa desapercebuda per a ningú i Al Sánchez & Speedway ho saben bé.

  Més de deu anys avalen la seva trajectòria musical rendint tribut a l'indiscutible “rei del rock & roll”, amb un gran repertori que abasta totes les èpoques d'Elvis, anys 50, 60 i 70, en un xou complet.

  Han aparegut en el programa de la Sexta "La teva Si Que Si" en dues de les seves emissions, arribant fins a les semifinals i amb gran èxit d'audiència.

  La seva trajectòria com a banda tributo els ha portat a actuacions en grans festivals a nivell nacional, així com e locals musicals temàtics com pot ser el Happy Rock Les Sorres, a més d'una llarga llista de concerts.

  Posseeixen un xou en format semi-teatral en el qual mostren la vida musical d'Elvis en totes les seves èpoques, avalats per Club Elvis Spain, únic club d'Elvis a Espanya, reconegut per l'Elvis Presley Enterprise, empresa que maneja tots els negocis ajusto a la figura d'Elvis a nivell mundial.

  Amb aquestes credencials, Al Sánchez i Speedway oferiran en el MEAM un concert d'alt voltatge entorn de la figura d'Elvis, que no deixarà a ningú indiferent.

Aquest event s’emmarca dintre de
Fridays Blues

Fridays Blues

Cicle de concerts de Blues

Saber Més

El Museu Europeu d'Art Modern agraeix el suport dels seus patrocinadors:

MEAM Museo Europeo de Arte Moderno. SPONSORS