• Friday´s Blues & FEDE AGUADO & DANNY DEL TORO
  28 Feb 20
  próximament

  Friday´s Blues & FEDE AGUADO & DANNY DEL TORO


  Tickets Prepara la teva Visita

  Divendres 28 Febrer, 18,00 h: Blues amb:
  FEDE AGUADO & DANNY DEL TORO
  Fede Aguado, guitarra, veu. Danny del Toro, harmònica

  Fede Aguado i Danny del Toro representen la més pura essència del blues de carrer d'una ciutat com Madrid.

  Fede Aguado és un joglar en el segle XXI que, sense perdre de vista la tradició més antiga del country blues, sap transmetre i acostar la seva música amb tal encert que aconsegueixen immediatament la total implicació i complicitat del públic. Un repertori format per composicions pròpies amb lletres en castellà que pretenen donar un toc d'originalitat i autenticitat al blues nacional, en una mescla d'estils que es nodreixen del blues, el rock, el funk, el country o el folk, interpretats sempre amb un enorme sentiment i convicció.

  Danny del Toro, endorser Seydel des que va començar a tocar l'harmònica, va decidir viure l'aventura americana en 2007, tocant en llegendaris clubs de Chicago i compartint escenari amb James Wheeler, Billy Branch o Nelly Travis....

  A la seva volta va continuar tocant amb la seva banda Cotton Gang, amb la qual té dos discos editats: “Burnin´*Hot” i “Live at Clams Jazz”.

  En 2010 la seva inquietud pel blues li va portar a Londres, on va conèixer i més tard va col·laborar amb la banda 24 Pesos liderada per Julian Burdock amb qui va gravar en 2014 l'àlbum “Double Dare”.

  En 2015 fongui la seva banda a Suècia anomenada Del Toro Blues Band amb la qual gira pels millors clubs del país escandinau.

  A més d'aquests projectes acompanya habitualment a artistes internacionals en els seus gires per Espanya i Europa, com Julian Burdock, Jonn del Toro, Little G Weevil, Terry “Harmónica” Bean, Alvon Johnson, Bex Marshall o Marco Cinelli entre molts altres.

  L'autenticitat, honestedat, màgia i passió que destil·la la música en directe d'aquests dos germans del blues té el seu punt culminant en el directe, per la qual cosa el seu concert en el MEAM és una ocasió per a conèixer i gaudir del bon fer d'aquests dos artistes de blues.

Aquest event s’emmarca dintre de
Fridays Blues

Fridays Blues

Cicle de concerts de Blues

Saber Més

El Museu Europeu d'Art Modern agraeix el suport dels seus patrocinadors:

MEAM Museo Europeo de Arte Moderno. SPONSORS