• Friday´s Blues & TOFOL MARTINEZ BLUES BAND
  24 Gen 20
  finalizat

  Friday´s Blues & TOFOL MARTINEZ BLUES BAND

  Divendres 24 Gener, 18,00 h: Blues amb:
  TOFOL MARTINEZ BLUES BAND
  Tòfol Martínez, guitarra, veu. Gerard Nieto, Hammond, guitarra. Agustí Borrell, percussió

  Un dia qualsevol d'un any qualsevol Tòfol Martínez Blues Band van aparèixer en els estudis Soundclub de Lluís Costa a Salt, i en una sessió d'una sola tarda van gravar alguns dels temes que sonen en els seus concerts. Ho van fer en àudio i també ho van registrar tot en vídeo. Una imatge sonora del que cuina i elabora aquesta banda de blues. La filosofia d'aquell àlbum és, sense por!!! Es poden fer les coses amb por o amb amor. Amb por no és una opció! “No panic!”, es va convertir en un disc de blues, gravat en directe, sense parany ni cartó, ple d'il·lusió i amor.

  A més de cantant i guitarrista Tofol Martinez imparteix classes i dirigeix l'Escola Municipal de Música de Tossa de Mar, a més d'haver participat al costat de la seva banda en innombrables festivals, programes de televisió i haver gravat diversos discos o col·laborat amb altres artistes.

  Per a aquest concert especial, la formació serà semi acústica. Comptarem amb Agustí Borrell a la percussió, Gerard Nieto al hammond i a la guitarra i a Tòfol Martínez a la guitarra i veu.

Aquest event s’emmarca dintre de
Fridays Blues

Fridays Blues

Cicle de concerts de Blues

Saber Més

El Museu Europeu d'Art Modern agraeix el suport dels seus patrocinadors:

MEAM Museo Europeo de Arte Moderno. SPONSORS