• Friday's Blues & OSI MARTINEZ & JAVI SUAREZ
  22 Feb 19
  finalizat

  Friday's Blues & OSI MARTINEZ & JAVI SUAREZ

  Divendres 22 Febrer, 18,00 h: Classic roots blues amb:
  OSI MARTINEZ & JAVI SUAREZ
  Osi Martínez, harmònica, veu. Javi Suárez, guitarra, veu

   

  Després de l'èxit aconseguit en la seva anterior visita a l'MEAM Osi Martínez i Javi Suárez tornen a estar de nou amb nosaltres.

  Tots dos són dos músics habituals del circuit de blues de Madrid, que interpreten blues clàssic, destil·lant l'essència dels grans bluesmen, si bé, algun tema interpretat en castellà pot deixar-se caure en les seves actuacions. Aquesta associació malbarata vitalitat, energia i virtuosisme.

  Osi Martínez és un harmonicista de llarga trajectòria en el panorama del blues nacional, els seus inicis estan en els noranta amb la mítica banda Xocolata Blues Express. Durant més de dues dècades ha compartit escenari al costat de Fede Aguado, tot això alternant amb altres grups de blues de com Manzanares Delta, Bloodhound, Malcolm Scarpa i un llarg etcètera. En el seu haver compta amb col·laboracions tant en estudi com en directe amb grups d'altres estils com Ska-P, Porretas, Orquestra Mondragón ... etc ..

  Javi Suárez pertany a les joves generacions de músics de blues que tenen com a estendard una frescor demolidora, energia a dojo i coneixement i fidelitat rigorosa a les arrels del blues. Actualment encapçala la banda Els Disfrutones, que combinen el blues i el funky en una barreja trepidant. En format de duo es va iniciar al costat d'un altre harmonicista, Iván Harpillo, formant tots dos part dels "Duolian String Pickers".

Aquest event s’emmarca dintre de
Fridays Blues

Fridays Blues

Cicle de concerts de Blues

Saber Més