• Duo La Inégalité- A new perspective
  12 Mai 18
  finalizat

  Duo La Inégalité- A new perspective

  Més enllà del seu espectacular fons de pintura figurativa contemporània, el Museu Europeu d'Art Modern (MEAM) programa un gran nombre d'activitats i iniciatives. Una d'elles és el cicle de música clàssica que programa cada dissabte a la tarda.

  Els concerts , generalment a cinc i mitjana de la tarda , inclouen el berenar i tenen un preu de 19 euros. A més, el tiquet contempla també la visita al museu, per la qual cosa la proposta, sustentada així en tres potes (concert, berenar i museu ) resulta molt difícil de rebutjar. Si a tot això li vam sumar l'atractiu de l'emplaçament, el Palau Gomis, poc més cal afegir. En aquesta ocasió comptarem amb els artistes Duo La Inégalité, Almudena Gonzalez, flauta. Laia Armengol, piano.

   

  PROGRAMA: Obras de Martin, Falla, Tchaikovsky...

   

  Manuel de Falla

  Siete Canciones populares españolas

   

  Frank Martin

  Ballada

   

  Maurice Ravel

  Piece en forme de Habanera

   

  François Borne

  Fantasie brillante sur Carmen (Bizet)

   

  Piotr Tchaikovsky

  Aria de Lenski

   

  Paul Hindemith

  Sonata

   

  Dúo La inégalité

  Neix a Barcelona al 2015 començant amb gran activitat des del seu inici. La seva primera interpretació va ser en el concurs Música a l'Otoño de Las Palmas de Gran Canaria, en el qual van guanyar el premi en la categoria de duo.
  Des de llavors han actuat al MEAM (Museu Europeu d'Art Modern), Museu Picasso de Màlaga (patrocinat per la Fundació Màlaga), Palacete Rodríguez Quegles, Teatre Pérez Galdós i Círculo Mercantil a Las Palmas de Gran Canaria, Toccata en A (Madrid) , Auditori de Toledo, Reial Acadèmia de les arts de Sant Jordi (Barcelona) Recentment acaba de publicar la seva primera entrevista a la prestigiosa revista Melómano i el gener de 2017 serán entrevistades a RNE per Jesús Trujillo (La dársena).
  També al gener van presentar el seu primer disc juntes, amb el segell discogràfic Orpheus Music, estarán presentant el seu disc a sales de Madrid, Barcelona, Màlaga, Granada ...
  En el seu repertori sempre es vol incloure una obra espanyola, una obra contemporània, una obra arreglada d'un altre instrument i una obra original del repertori de flauta i piano, creant així un paisatge renovat del clàssic concert.

Aquest event s’emmarca dintre de
Berenars amb Música Clàssica

Berenars amb Música Clàssica

Concert, exposició y berenar al museu

Saber Més