• Cent Nits de Bohèmia
  05 Mai 18
  finalizat

  Cent Nits de Bohèmia

  Més enllà del seu espectacular fons de pintura figurativa contemporània, el Museu Europeu d'Art Modern (MEAM) programa un gran nombre d'activitats i iniciatives. Una d'elles és el cicle de música clàssica que programa cada dissabte a la tarda.

  Els concerts , generalment a cinc i mitjana de la tarda , inclouen el berenar i tenen un preu de 19 euros. A més, el tiquet contempla també la visita al museu, per la qual cosa la proposta, sustentada així en tres potes (concert, berenar i museu ) resulta molt difícil de rebutjar. Si a tot això li vam sumar l'atractiu de l'emplaçament, el Palau Gomis, poc més cal afegir. En aquesta ocasió comptarem amb els artistes Nestor Losán, tenor. Manel Ruíz, piano.

   

  PROGRAMA: Obres de Tosti, Verdi, Puccini....

  F.P. Tosti

   A vucchella

   Non t’amo più

   Ideale

   

  S. Gastaldon

  Musica proibita

   

  G. Verdi, La Traviata

   Lunge da lei.. De’ miei bollenti spiriti..

   

  G. Puccini, La Bohème

  Che gelida manina

   

  F. Obradors 

  Dos cantares populares

   

  M. Falla  

  Jota

   

  T. Calleja y R. Calleja, Los emigrantes

   Adiós Granada

   

  P. Sorozabal, La tabernera del puerto

  No puede ser

   

   

  Nestor Losan, tenor
  Neix a Gandia (València). Inicia la seva formació musical a Màlaga assessorat pel baríton Carlos Álvarez i María del Valle Duc. Posteriorment es trasllada a Madrid i finalitza els seus estudis superiors diplomant a l'Escola Superior de Cant de Madrid. Actualment completa la seva formació amb el baríton Roberto Accurso i el pianista juliol Alexis Muñoz.
  Rep sòlida formació actoral durant 4 anys de la mà del dramaturg i director d'actors Manuel Ángel Conejero a la Jove Companyia de la Fundació Shakespeare.
  Ha estat premiat amb la beca per a joves cantants de la A.A.O.M (Associació d'amics de l'Òpera de Madrid). Finalista al III Concurs Internacional de Sarsuela "Ana María Iriarte". Finalista i beca Accèssit al XXXII Concurs Internacional de Cant Ciutat de Logronyo. Seleccionat per obrir el primer cicle de joves cantants que va tenir lloc a la ciutat de Granada. Vencedor al concurs VoceAllOpera que té lloc a Milà on venç el paper de "Il Conte d'Almaviva" de l'òpera Il Barbiere di Siviglia de G. Paisiello. Va obrir el primer cicle de joves cantants que es va celebrar a Granada i ha participat en el concert extraordinari que va celebrar l'Associació d'Amics de l'Òpera de Madrid al teatre de la Zarzuela.
  Ha interpretat el paper d'Alfredo a "La Traviata" (G. Verdi) al Teatre Arena del Sole di Bologna (Itàlia) en un projecte en col·laboració entre el Teatre Comunale di Bologna, Teatre Arena del Sole i La Scuola dell'Opera Italiana , amb l'orquestra titular del Teatre Comunale di Bologna. Ha cantat diverses vegades en el teatre de la Sarsuela de Madrid, per exemple en l'òpera "Carmen" (G. Bizet) o en l'òpera "Juan José" (P. Sorozábal) en la temporada passada. Va interpretar el paper d'El Cast Josep a la Zarzuela "La Cort del Faraó" (V. Lleó) d'E Sagi al Teatre Arriaga de Bilbao. Interpreta el paper de Guglielmo en l'òpera "Elisabetta Regina d'Inghilterra" (G. Rossini) al Teatre Comunale di Sassari. Recentment ha debutat el paper de Rinuccio al "Gianni Schicchi" (G. Puccini) que va tenir lloc al Festivale internazionale della Valle d'Itria a Martina Franca i el rol de Il Conte d' ' Almaviva de "Il Barbiere di Siviglia" (G. Paisiello) al Festival internacional que porta el nom del mateix compositor a la ciutat de Taranto, Itàlia.

  Manel Ruíz, pianista

  Neix a Alpens (Barcelona). Inicià els seus estudis musicals a Caldes de Montbui i els finalitzà al Conservatori Superior de Música del Liceu de Barcelona, aconseguint el Premi d'Honor del Grau Superior de Piano, a partir del mestratge de Pere Vallribera i Cecilio Tieles.
  Profunditza en l'acompanyament vocal i el repertori cambrístic amb l'Angel Soler, i en el mètode Cos-Art amb la Yiya Díaz. Es professor de Repertori Vocal dels alumnes de les sopranos Enriqueta Tarrés, Meritxell Olaya, Anna Ollet, Mariluz Martínez i Margarida Lladó al Conservatori del Liceu De Barcelona i professor de Música de Cambra al mateix centre. Col.labora habitualment amb el Cor i l'Orquestra del Gran Teatre del Liceu (de Billy, Attle, Weigle, Kopylov, Schneider, Boder, Vicket, Ortega, Pérez Batista) i treballa en la direcció i representacions de La Petita Flauta Màgica, Allegro Vivace, Guillem TellHänsel i Gretel. Pianista privat de Josep Carreras en la preparació de l'espectacle Bel Canto Cinema.
  Actúa en recitals públics junt als artistes i amics Ramón Contreras, Stefano Palatchi, Rocío Martínez, Joan Martín-Royo, Anne-Marie Calloni, Ricardo Velásquez, Víctor Jiménez, Maribel Ortega, Manel Esteve, Núria Dardinyà, Carlos Cosías, Jordi Cortada, Indira, Marc Sala, Sara Blanch, Sergi Jiménez, Mònica Cjalej, Pierfrancesco Fiordaliso (violí), Carlos Murias (castanyoles), Francesca Canali (flauta).

Aquest event s’emmarca dintre de
Berenars amb Música Clàssica

Berenars amb Música Clàssica

Concert, exposició y berenar al museu

Saber Més