• Cent Nits de Bohèmia
  05 Mai 18
  próximament

  Cent Nits de Bohèmia


  Tickets Prepara la teva Visita

  Més enllà del seu espectacular fons de pintura figurativa contemporània, el Museu Europeu d'Art Modern (MEAM) programa un gran nombre d'activitats i iniciatives. Una d'elles és el cicle de música clàssica que programa cada dissabte a la tarda.

  Els concerts , generalment a cinc i mitjana de la tarda , inclouen el berenar i tenen un preu de 19 euros. A més, el tiquet contempla també la visita al museu, per la qual cosa la proposta, sustentada així en tres potes (concert, berenar i museu ) resulta molt difícil de rebutjar. Si a tot això li vam sumar l'atractiu de l'emplaçament, el Palau Gomis, poc més cal afegir. En aquesta ocasió comptarem amb els artistes Nestor Losan, tenor. Olga Kobekina, piano.

   

  PROGRAMA: Obres de Tosti, Gastaldon, Torroba ....
   

  F.P. Tosti

  A vucchella

  Non t’amo più

  Ideale
   

  S. Gastaldon

  Musica proibita
   

  F. Lehar, La vedova allegra

  Come di rose un cespo
   

  J. Massenet, Werther

  Pourquoi me reivellier
   

  F. M. Torroba,La chulapona

  Tienes razón amigo..
   

  T. Calleja y R. Calleja, Los emigrantes

  Adiós Granada
   

  P. Sorozabal, La tabernera del puerto.

  No puede ser.

   

  Nestor Losan, tenor
  Neix a Gandia (València). Inicia la seva formació musical a Màlaga assessorat pel baríton Carlos Álvarez i María del Valle Duc. Posteriorment es trasllada a Madrid i finalitza els seus estudis superiors diplomant a l'Escola Superior de Cant de Madrid. Actualment completa la seva formació amb el baríton Roberto Accurso i el pianista juliol Alexis Muñoz.
  Rep sòlida formació actoral durant 4 anys de la mà del dramaturg i director d'actors Manuel Ángel Conejero a la Jove Companyia de la Fundació Shakespeare.
  Ha estat premiat amb la beca per a joves cantants de la A.A.O.M (Associació d'amics de l'Òpera de Madrid). Finalista al III Concurs Internacional de Sarsuela "Ana María Iriarte". Finalista i beca Accèssit al XXXII Concurs Internacional de Cant Ciutat de Logronyo. Seleccionat per obrir el primer cicle de joves cantants que va tenir lloc a la ciutat de Granada. Vencedor al concurs VoceAllOpera que té lloc a Milà on venç el paper de "Il Conte d'Almaviva" de l'òpera Il Barbiere di Siviglia de G. Paisiello. Va obrir el primer cicle de joves cantants que es va celebrar a Granada i ha participat en el concert extraordinari que va celebrar l'Associació d'Amics de l'Òpera de Madrid al teatre de la Zarzuela.
  Ha interpretat el paper d'Alfredo a "La Traviata" (G. Verdi) al Teatre Arena del Sole di Bologna (Itàlia) en un projecte en col·laboració entre el Teatre Comunale di Bologna, Teatre Arena del Sole i La Scuola dell'Opera Italiana , amb l'orquestra titular del Teatre Comunale di Bologna. Ha cantat diverses vegades en el teatre de la Sarsuela de Madrid, per exemple en l'òpera "Carmen" (G. Bizet) o en l'òpera "Juan José" (P. Sorozábal) en la temporada passada. Va interpretar el paper d'El Cast Josep a la Zarzuela "La Cort del Faraó" (V. Lleó) d'E Sagi al Teatre Arriaga de Bilbao. Interpreta el paper de Guglielmo en l'òpera "Elisabetta Regina d'Inghilterra" (G. Rossini) al Teatre Comunale di Sassari. Recentment ha debutat el paper de Rinuccio al "Gianni Schicchi" (G. Puccini) que va tenir lloc al Festivale internazionale della Valle d'Itria a Martina Franca i el rol de Il Conte d' ' Almaviva de "Il Barbiere di Siviglia" (G. Paisiello) al Festival internacional que porta el nom del mateix compositor a la ciutat de Taranto, Itàlia.

   

  Olga Kobekina, pianista
  Nascuda a Rússia en una família de músics. Es va graduar al Conservatori Musorgsky dels Urals a 1997.Actualmente treballa com a professora de piano al Conservatori de Grau Mitjà del Liceu de Barcelona i com a repertorista al Conservatori Superior. Treballa habitualment com a pianista acompanyant en cursos i "master classes" al costat de prestigiosos professors d'àmbit internacional.En la música de cambra ha format duo amb diversos intèrprets destacats com Evelio Tieles, Heriberto Fonseca i Ala Voronkova (violí), Iñaki Etxepare (violoncel) , Sergi Vicente (guitarra), José Lostaló (mandolina). Com a directora Musical i pianista desenvolupa una activa tasca professional per tota la geografia nacional, en diverses produccions del "Petit Liceu", projectes pedagògics i recentment a les òperes: "Andrea Chenier" i "Otello" (Festival de Peralada) i "La Traviata "(Gran Teatre del Liceu). La seva especialització en el treball amb cantants, li permet realitzar recitals, audicions i concursos ( "Ricard Vinyes", "Manuel Ausensi", "Jaume Aragall", "Nits d'Opera" d'Eivissa, "Fundació Clarós" etc.) La seva trajectòria com a intèrpret inclou concerts a Rússia, Korea, Polònia, França, Cuba i nombroses ciutats espanyoles, així com diversos enregistraments per a ràdio i televisió.

   

Aquest event s’emmarca dintre de
Dissabtes de Música Clàssica

Dissabtes de Música Clàssica

Berenars al Palau Gomis

Saber Més