• Suites de Bach
  17 Feb 18
  finalizat

  Suites de Bach

  ARTISTA: Amparo La Creu, Violoncel sol

  TÍTOL: Suites de Bach

   

  PROGRAMA:

   

  Suites per a Violoncel sol

  JS Bach

   

  Suite n. 3 en do major

  Suite n. 4 en mi bemoll major

   

  Amparo Lacruz, Violoncel·lista

  La passió per la música de cambra i la recerca de nous camins l'ha portat a establir un fluid diàleg entre el repertori clàssic i l'art del nostre temps. Participa al Festival d'Art Sacre 2016 de la Comunitat de Madrid amb un concert el l'Auditori 400 del MNCARS.

  Recentment ha presentat al costat del pianista Andreu Riera el cd "Winter in Flames" amb les Sonates per a cello i piano de Bridge i Chopin. La crítica ha destacat de les seves versions de "la intensitat, brillantor exquisida afinació i delicada expressió romàntica" (La Vanguardia), "el virtuosisme i un perfecte equilibri al servei d'una sincera expressivitat i un lirisme interior que recreen amb mestria i bellesa sonora" (El País).

  Durant l'estiu de 2015 Amparo Lacruz va actuar als Festivals de Música de Cambra d'Holanda "Peter de Grote" (Groningen), "Concerten bij kaarslicht (Vlieland) i Emmy Verhey Festival (Zaltbommel), i va participar a la tardor de 2015 en una gira de 25 concerts al costat de la prestigiosa violinista Emmy Verhey, el viola Giles Francis i el pianista Paul Komen.

  Amparo Lacruz és membre del Trio Kandinsky des de 1999, amb el qual ha realitzat extenses gires a Europa, Amèrica i Àsia. Una ja important discografia és testimoni de la seva activitat: el 2009 rep el premi de la revista CD COMPACT al millor disc de música de cambra de l'any per la seva gravació de l'obra de Joan Guinjoan. Els CD "Schoenberg i Barcelona" i "Clara Schumann i Johannes Brahms" (Columna Musica) han rebut excel·lents crítiques.

  Els seus concerts han estat retransmesos per RNE, Catalunya Música, Radio France, RAI, Südwestrundfunk, Ràdio Nacional de Finlàndia, Ràdio 4 de Holanda, Euroradio, TV3 i el canal Mezzo. Actualment és professora de violoncel i música de cambra del Conservatori Superior del Liceu de Barcelona.

Aquest event s’emmarca dintre de
Berenars amb Música Clàssica

Berenars amb Música Clàssica

Concert, exposició y berenar al museu

Saber Més