Obert de Dimarts a Diumenge, de 11h a 19h

Exposa la teva obra al museu

The MEAM Hall

¡Oberta la inscripció a la 5ª convocatòria! El termini per poder realitzar la inscripció finalitzarà el diumenge 31 de març de 2024.

El MEAM té interès a potenciar el treball dels artistes figuratius, facilitant la difusió de les seves obres, de manera que es facin accessibles al públic en general.

Per aquest motiu, el museu habilita places en un nou espai en l'entrada principal del Palau Gomis, seu del MEAM, on l'artista podrà exposar obres en petit format (20 x 20 cm) seleccionant un dels 3 plans expositius que trobaràs en la pàgina oficial d'aquesta iniciativa. D'una manera excepcional i per celebrar la 5a edició de «The MEAM Hall», a més de l'espai habilitat al vestíbul del MEAM de Barcelona, la Fundació exposarà les obres a la galeria d'art First Street Gallery de la ciutat de Nova York (Estat Unit), per dotar la iniciativa d'una dimensió internacional.

Qui pot exposar?
Podran sol·licitar l'exposició en aquesta iniciativa, totes les persones autores de les obres artístiques majors d'edat, espanyols i/o estrangers, de manera individual o col·lectiva.

L'obra.

Pots presentar una obra de 20 x 20 cm amb temàtica i tècnica lliures ja sigui una pintura, dibuix, gravat o escultura en baix relleu, però sempre en la modalitat d'Art Figuratiu. 

Es podrà sol·licitar la participació amb més d'una obra, fent una inscripció individual per a cadascuna d'elles. En cas de ser acceptades, caldrà abonar la taxa de participació per a cadascuna de les obres. Es podrà participar en totes dues exposicions (Nova York i Barcelona) o només a Barcelona. Les places seran limitades, oferint-se 100 places per a ambdues exposicions i 61 places només per a Barcelona.

Les dimensions no hauran de sobrepassar els 20 cm x 20 cm. El suport sobre el qual es realitzi l'obra (llenc?, taula, cartro?...) no podrà mai sobrepassar els 1,5 cm de gruix. Les obres seran enmarcades per la Fundació amb un marc blanc, que es retornarà a l'artista juntament amb l'obra. No s'acceptaran obres realitzades sobre paper enviades sense enganxar a un suport rígid (fusta, xapa, cartó ploma, etc.).

Per a això, fes clic en el botó «Descarregar programa» en la columna dreta per a llegir les condicions de participació. Una vegada triïs el pla entra en la web www.fundaciondeasartes.org i inscriu la teva obra de manera gratuïta. Ens posarem en contacte amb la resolució en un termini no superior a 15 dies.

L'espai.
Les obres seran exposades en un nou espai habilitat en el vestíbul del Palau Gomis, seu del MEAM, amb places per a obres en format 20 x 20 cm. L'exposició a Nova York tindrà lloc a la galeria d'art First Street Gallery al barri de Chelsea, el centre artístic de la ciutat.

L'exposició.

Un cop rebudes totes les obres que hagin superat la fase de selecció, la Fundació procedirà a enmarcar les obres i les enviarà a la galeria First Street Gallery de Nova York. L'exposició estarà disponible des del dijous 20 de juny fins al 6 de juliol de 2024. Les obres que només participin a l'exposició de Barcelona seran emmagatzemades al MEAM fins al muntatge d'aquesta exposició. A partir del 14 de juliol, les obres es enviaran de tornada al MEAM de Barcelona, on seran exposades des de principis d'agost (segons la data d'arribada de les obres des dels Estats Units) fins al 26 de gener de 2025. A Barcelona, es realitzarà una cerimònia d'inauguració amb l'entrega de certificats el divendres 30 d'agost.

Troba tota la informació i procés de inscripció en The MEAM Hall.

Aquesta web utilitza cookies, si continues navegant considerem que acceptes el seu ús.      Acceptar | Més Informació