Obert de Dimarts a Diumenge, de 11h a 19h

Exposa la teva obra al museu

The MEAM Hall

El MEAM té interès a potenciar el treball dels artistes figuratius, facilitant la difusió de les seves obres, de manera que es facin accessibles al públic en general.

Per aquest motiu, el museu habilita places en un nou espai en l'entrada principal del Palau Gomis, seu del MEAM, on l'artista podrà exposar obres en petit format (20 x 20 cm) seleccionant un dels 3 plans expositius que trobaràs en la pàgina oficial d'aquesta iniciativa.

Qui pot exposar?
Podran sol·licitar l'exposició en aquesta iniciativa, totes les persones autores de les obres artístiques majors d'edat, espanyols i/o estrangers, de manera individual o col·lectiva.

L'obra.

Pots presentar una obra de 20 x 20 cm amb temàtica i tècnica lliures ja sigui una pintura, dibuix, gravat o escultura en baix relleu, però sempre en la modalitat d'Art Figuratiu.

Per a això, fes clic en el botó «Descarregar programa» en la columna dreta per a llegir les condicions de participació. Una vegada triïs el pla entra en la web www.fundaciondeasartes.org i inscriu la teva obra de manera gratuïta. Ens posarem en contacte amb la resolució en un termini no superior a 15 dies.

L'espai.
Les obres seran exposades en un nou espai habilitat en el vestíbul del Palau Gomis, seu del MEAM, amb places per a obres en format 20 x 20 cm.

L'exposició.
L'exposició s'inaugurarà el divendres 16 de setembre de 2022 en el MEAM de Barcelona i tindrà
una durada de 6 mesos, fins al 17 de març de 2023.

Troba tota la informació i procés de inscripció en The MEAM Hall.

El Museu Europeu d'Art Modern agraeix el suport dels seus patrocinadors:

MEAM Museo Europeo de Arte Moderno. SPONSORS

Aquesta web utilitza cookies, si continues navegant considerem que acceptes el seu ús.      Acceptar | Més Informació